Temptation Island meets Love Island: déze twee deelnemers zijn goede vriendinnen

Tijdens ons rondje Instagramstalken zijn we er niet alleen achter gekomen waarom Carre ons zo bekend voorkomt, we hebben ook een opvallende vriendschap gevonden. Tijdens het kijken op de Instagram van Temptation Island Celine kwamen we een oude bekende tegen… Namelijk Eilish van dit seizoen Love Island.

Dit kan geen toeval zijn toch?!

Temptation Island meets Love Island

Hoe de twee elkaar kennen weten we eerlijk gezegd niet. Maar het lijkt ons geen toeval dat ze nu allebei meedoen aan een zelfde soort realityprogramma. Het komt wel vaker voor dat vriendinnen elkaar overhalen om de stap te zetten aan zo een programma mee te doen. Wij denken dat dat hier ook is gebeurd.

Eilish heeft afgelopen seizoen meegedaan aan Love Island. Met succes, want ze heeft haar liefde gevonden bij Gianni. Zover wij weten gaat alles goed tussen hun, we zien ze regelmatig samen voorbijkomen op één van hun Instagram-accounts.

Celine is een van de verleidsters uit het nieuwe seizoen van Temptation Island: Love or Leave. De 21 jarige Celine studeert aan de mode academie, naast haar studie werkt ze als model en hostess. De Brabantse beschrijft zichzelf als recht door zee en eerlijk.

Wij zijn erg benieuwd naar haar deelname aan Temptation Island. Tot nu toe hebben we haar nog niet zo heel vaak voorbij zien komen. We wachten vol verwachting op volgende week donderdag voor een nieuwe aflevering.

Amijé (Temptation Island) en Joan (Love Island)

Dat dit soort vriendschappen vaker voorkomen kan je zien aan dit koppel. Joan, de winnares van het laatste seizoen Love Island, is namelijk goed bevriend met Amijé – die een paar seizoenen geleden heeft meegedaan aan Temptation Island VIPS in 2018 met haar toenmalige vriend Donny Roelvink. Joan is nog wel samen met haar vriend uit Love Island, Amijé helaas niet meer. Wel heeft ze alweer een nieuwe vriend gevonden waar ze op het moment gelukkig mee is.

De twee zijn goed bevriend en hebben samen een video opgenomen over de deelname van Joan aan Love Island:

Reageer op artikel:
Temptation Island meets Love Island: déze twee deelnemers zijn goede vriendinnen
Sluiten