Emma Plasmans
Emma Plasmans | LinkedIn Life 30 sep 2020

Dit wíl je zien: de aller-allereerste beelden van Temptation Island Love or Leave

Bijna is het zover, bijna mogen we weer gaan kijken naar vier koppels die deelnemen aan het liefdesprogramma: Temptation Island Love or Leave. En alhoewel het seizoen iets anders dan anders zou worden, blijven er ook aantal dingen hetzelfde. Zo ook de villa’s. De mannen slapen in de mannenvilla en de vrouwen in de vrouwenvilla. En het leuke is: wij hebben de eerste beelden van deze villa’s.

En geloof ons, de deelnemers hebben daar niets te klagen ;-).

Temptation Island Love or Leave villa’s

Nu snappen wij dat je heel benieuwd bent naar de foto’s, en geloof ons het ziet er hartstikke goed uit. Grazia heeft onlangs foto’s van de Italiaanse villa’s gepubliceerd.

Zoals bij voorgaande jaren worden de stellen van elkaar gescheiden en besteden ze hun tijd dus in aparte villa’s in het Bella Italia. Zie hieronder de allereerste beelden van de villa’s van zowel de mannen als de vrouwen.

De eerste twee foto’s zijn van de villa van de mannen, en de laatste twee foto’s zijn van de villa van de vrouwen.

Bron: Grazia
Bron: Grazia
Bron: Grazia
Bron: Grazia

Temptation Island Love or Leave

Dit seizoen zal anders dan anders zijn. Deze keer draait het niet om verleiding maar juist om echte liefde. De deelnemers gaan er achter komen of hun liefje ook daadwerkelijk de ware is. Ook zullen er dit jaar geen verleiders rondlopen, maar singles die ook op zoek zijn naar de ware liefde.

De deelnemende koppels geven elkaar de ruimte en de vrijheid om uit te zoeken of ze wel écht voor elkaar bestemd zijn. Het komt er dus eigenlijk op neer dat ze single de villa’s ingaan. Komt dit concept je bekend voor? Dat kan. Het programma lijkt heel erg op de Temptation USA versie.

Wanneer te zien?

We hebben nog heel eventjes geduld nodig. Vanaf november kunnen we genieten van Temptation Island Love or Leave op Videoland. Wij kunnen niet wachten.

Lees ook: OMG? Is dit het eerste koppel dat meedoet aan Temptation Island?

Reageer op artikel:
Dit wíl je zien: de aller-allereerste beelden van Temptation Island Love or Leave
Sluiten