Gina Koninkx
Gina Koninkx | LinkedIn Life 17 april 2019

Rodanya zou zijn vreemdgegaan op de dreamdate met Danicio en daarom is het uit met Morgan

Ga er maar even voor zitten want het barst los op Facebook over Rodanya en Morgan. Er wordt met modder gegooid als nooit te voren en wij smullen van deze sappige roddels. Rodanya zou met Morgan hebben gezoend op de dreamdate en dat betekende ook het einde van hun relatie.

Oké, even terug naar het begin. Vorige week nog zou het uit zijn gegaan tussen Morgan en Rodanya omdat hij iets heeft gedaan met Milou. Toch horen we nu tegenstrijdige geruchten want Rodanya zou juist degene zijn die een slippertje heeft gemaakt.

Morgan en Rodanya zijn uit elkaar

De twee lovebirds van Temptation Island zijn dus zo goed als zeker uit elkaar. Alleen de reden waarom blijft dus nog een beetje onduidelijk. Een meid komt nu met een heel ander verhaal in een Facebook groep over de afloop van Temptation Island. Ze beweert dat Rodanya op de dreamdate heeft gezoend met Danicio.

Deze beelden zouden vervolgens niet in het programma verschijnen en tijdens het kampvuur zou Rodanya daar ook niks over hebben gezegd tegen Danicio. Lees en oordel zelf:

Wij zijn benieuwd naar de eerste reacties van de kandidaten zelf op dit verhaal. Overigens heeft Morgan wel al gereageerd op alle geruchten over hem en Milou.

Reageer op artikel:
Rodanya zou zijn vreemdgegaan op de dreamdate met Danicio en daarom is het uit met Morgan
Sluiten