Gina Koninkx
Gina Koninkx Life 15 okt 2018

WOW?! Het lijkt erop dat Rosanna en Alex van Temptation Island dikke fittie hebben

Over drama gesproken, het lijkt erop dat er een gigantische ruzie gaande is tussen onder andere Rosanna en Alex van Temptation Island en wow er zijn echt heftige beelden opgedoken. Wat er precies gebeurd is is ons nog niet helemaal duidelijk, maar Rosanna is in ieder geval pissed off want haar stories staan vol met screenshots.

Temptation Island fittie

Dit is niet de eerste keer dat deelnemers van de ultieme relatietest met elkaar de strijd aangaan op social media. Deze keer ziet er ernaar uit dat de ruzie offline volledig uit de hand is gelopen. Er gaat een foto rond van Alex Maas met een enorme bloedneus en screenshots waaruit zou blijken dat Alex vreemdgaat.

Screenshots Instagram Rosanna Voorwald

Wie Alex heeft geslagen is ons nog niet helemaal duidelijk, maar dat moet vast een enorme klap zijn geweest.

Wat is er gebeurd?

Het lijkt erop dat er meerdere oorzaken zijn voor deze uit de hand gelopen ruzie. Er zijn onder andere berichten opgedoken waaruit blijkt dat Alex vreemdgaat terwijl zijn vriendinnetje Erin op vakantie is. En ja, daar is zo te zien voldoende bewijs voor:

Instagram stories Rosanna Voorwald
Instagram stories Rosanna Voorwald
Instagram stories Rosanna Voorwald
Instagram stories Rosanna Voorwald

Gevecht in de ring

Anderzijds heeft Alex de verloofde van Rosanna – Niels – uitgedaagd voor een gevecht in de ring. Dat pikte Rosanna niet en meerdere mensen voegen zich nu in deze discussie. Onder andere oud Temptation Island deelnemer Regilio zette zojuist op Instagram dat als Niels niet tegen Alex wil vechten, hij het wel wil doen. SICK.

Wij zijn heel benieuwd naar het staartje van dit verhaal.

Kun jij Alex weerstaan? Doe dan nu de quiz om erachter te komen

Reageer op artikel:
WOW?! Het lijkt erop dat Rosanna en Alex van Temptation Island dikke fittie hebben
Sluiten