Gina Koninkx
Gina Koninkx Life 3 okt 2018

WAT?! Onthult Rosanna nou dat zij en Niels écht voor de derde keer meedoen aan Temptation Island?

Vorige maand plaatste Rosanna al een hint in haar Instagram stories met de tekst ‘3 x scheepsrecht?’. Wij kunnen het bijna niet geloven maar alles lijkt er nu op dat Rosanna en Niels gewoon wéér meedoen aan Temptation Island. OMG, drama.

We kunnen ons haast niet voorstellen dat deze twee nóg een keer mee zouden doen aan Temptation Island. Beide keren liepen namelijk niet zo goed af voor het pas verloofde koppel.

Niels en Rosanna op Temptation Island

De verleiding kon zowel Niels als Rosanna niet bepaald goed weerstaan en na hun deelname aan Temptation Island VIPS leek het echt definitief over tussen de twee. Ze hebben elkaar toch weer weten te vinden en bezegelden hun liefde zelfs met een verloving.

Toch laten de lovebirds zich niet zomaar uit het veld slaan en hebben ze elkaar blijkbaar nog genoeg te bewijzen. Rosanna heeft zojuist dit filmpje op haar Instagram account geplaatst en wij kunnen daar maar één conclusie uit trekken: ze doen weer mee.

Kampvuurbeelden

In de video zit ze bij een kampvuur en zegt ze: ‘Ja ik vind dit echt niet normaal meer, hij rot maar lekker op naar die ***. Hij mag lekker alleen feesten en hij is mij kwijt.’ Nooooo, het drama begint dus gewoon weer opnieuw. Wat denken jullie?

Eindelijk antwoord! Niels en Rosanna vertellen in een video hoe lang ze uit elkaar zijn geweest na Temptation Island VIPS

Zin in! De opnames van Temptation Island 2019 zijn weer begonnen

Reageer op artikel:
WAT?! Onthult Rosanna nou dat zij en Niels écht voor de derde keer meedoen aan Temptation Island?
Sluiten