Gina Koninkx
Gina Koninkx | LinkedIn Life 9 oktober 2018

Dit is de eerste verleidster van het nieuwe seizoen van Temptation Island is en ze is waanzinnig knap

De opnames van het nieuwe seizoen van Temptation Island zijn in volle gang en wij wachten gespannen af op de eerste echte beelden. We weten nu wie één van de verleidsters is van dit seizoen en wij snappen wel waarom de Belgische schone is uitgekozen.

Uit alle 582 aanmeldingen van vrouwen (meer dan ooit) is de 21-jarige Kimberly Herman gekozen en jemig deze meid is knap. Mannen, jullie gaan het héél zwaar krijgen.

De eerste verleidster van Temptation Island

Met Kimberley in de villa gaan de mannen niet zo maar slagen voor de ultieme relatietest. De Belgische brunette is waanzinnig knap en plaatst regelmatig foto’s op Instagram in, laten we zeggen, weinig kleding.

Kimberley komt uit Turnhout en werkt nu nog in een Belgische club. Haar lichaam ziet er afgetraind uit en dat is niet voor niks. Kimberley wil personal trainer worden dus dat wasbordje zal er op Temptation Island al wel op zitten. Ze weet ongetwijfeld hoe het eraan toe gaat op het eiland want ze is bevriend met Billy en Andrea – die hilarische Italiaan.

Niels en Rosanna

Als het waar is dat Niels en Rosanna voor de derde keer meedoen aan de ultieme relatietest weten wij in ieder geval zeker dat hij de charmes van Kimberley maar moeilijk kan weerstaan. Maak je borst maar nat, Niels.

Zin in! De opnames van Temptation Island 2019 zijn weer begonnen

&C

Reageer op artikel:
Dit is de eerste verleidster van het nieuwe seizoen van Temptation Island is en ze is waanzinnig knap
Sluiten