Renée
Renée | LinkedIn Life 30 januari 2019

Wil je weten wie vreemdgaat in Temptation Island? Volg het laatste nieuws dan hier

Het Temptation Island spektakel barst op 14 februari weer los. Met het nieuwe seizoen voor de deur wil je natuurlijk wel samen met je vriendinnen op de hoogte zijn van het nieuws. Gelukkig heeft Beautify daar iets op bedacht.

Wil je als allereerste de laatste roddels lezen en altijd up-to-date zijn over het programma, de kandidaten en verleiders? Dan ben je hier aan het goede adres.

Temptation Island nieuws

Beautify houdt je natuurlijk via de website en social media op de hoogte van al het Temptation Island nieuws. Maar ook niet onbelangrijk: vergeet niet om je aan te melden voor onze nieuwsbrief. Dan weet je zeker dat je geen één nieuwtje mist.

Bovendien geven we een mooie prijs weg. Om te weten wat dat precies is raden we je aan om snel in te schrijven, zodat je geen één nieuwsbrief meer mist. Dan weet je precies wie met wie ging, welke koppels nog samen zijn en welke schandalige dingen gebeurden.

Vul je gegevens hier in:
Temptation Island groep

Psssst: wil je graag zelf nieuwtjes sturen? Mail ze dan naar [email protected] en zet ze in de speciale Temptation Island nieuws-groep op Facebook.

Klik hier om alle roddels te lezen. Er zijn al 8000 andere Temptation liefhebbers die alles rondom het programma delen.

Dit is wat we al allemaal weten over Temptation Island 2019

Reageer op artikel:
Wil je weten wie vreemdgaat in Temptation Island? Volg het laatste nieuws dan hier
Sluiten