Yasmine Esser
Yasmine Esser Nieuws 20 juni 2018

Verslaafd aan Temptation Island? We hebben nu een Tempa nieuwsbrief zodat je áltijd op de hoogte bent

Als Temptation Island fan kijk je waarschijnlijk niet alleen de afleveringen. Je slurpt ook al het nieuws op over het tv-programma, want je wil niets liever dan achterhalen wie er nog bij elkaar zijn, wie het met wie heeft gedaan in het ressort (of daarna) en of de verleiders nog pikante nieuwtjes naar buiten hebben gebracht.

Voor het nieuws over Temptation Island VIPS check je waarschijnlijk Facebook. Of misschien ben je wel lid van de Temptation Island groep met roddels & updates over het programma. Maar er is nu een nog makkelijkere manier om altijd en overal op de hoogte te zijn van het nieuws, de roddels en alles wat er gebeurt in Temptation Island.

Temptation Island nieuwsbrief

Wij starten namelijk met een speciale editie van onze nieuwsbrief. En die Temptation Island nieuwsbrief zal volledig in het teken staan van je favoriete programma ever.

Geen paniek, we zullen je niet elke dag spammen. Je krijgt op vrijdagochtend van ons een mailtje met alles over de nieuwste aflevering. En op maandag heb je alle roddels en updates in je inbox. Zodat je altijd compleet op de hoogte bent.

En eh, mocht je zelf nieuwtjes op het spoor zijn, laat dit dan vooral aan ons weten door een mailtje te sturen naar [email protected]

Je kunt je hier aanmelden voor onze Temptation Island nieuwsbrief

Twee keer per week alles over Temptation Island in je inbox? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief
Ps. Sla [email protected] in je adresboek op, anders mis je ons misschien.

Reageer op artikel:
Verslaafd aan Temptation Island? We hebben nu een Tempa nieuwsbrief zodat je áltijd op de hoogte bent
Sluiten