YES! Het nieuwe seizoen van Temptation Island komt vroeger dan je denkt op Videoland

Temptation liefhebbers opgelet. Wij vroegen ons al langer af wanneer en hoe laat er een nieuwe aflevering van Temptation Island: Love or Leave online gaat komen. Vaak gebeurt dit namelijk pas rond 21:00 in de avond. Morgen begint het nieuwe seizoen en dat willen we dan natuurlijk zo snel mogelijk kunnen bekijken. Wat blijkt: elke aflevering van Temptation Island komt al om 00:00 uur op Videoland.

Goed nieuws, we kunnen vannacht al streamen.

Hoe laat komt Temptation Island op Videoland

Op 26 november komen er meteen twee aflevering van Temptation Island op Videoland. Je kan dus vanavond al afsluiten met twee nieuwe afleveringen. We hopen dat dit ook blijft gelden voor de andere afleveringen van het seizoen. Daar heeft Videoland namelijk nog niets over gezegd. Laten we blijven hopen, wij houden je op de hoogte. De eerste twee afleveringen kan je in ieder geval al bijna bekijken.

Waarschijnlijk heeft Videoland dit gedaan om de drukte tegen te gaan. Vorige seizoenen was het namelijk zo druk op Videoland tijdens de lancering van de eerste afleveringen dat de site moeite had met de drukte. Waardoor er vaker storingen opspeelden. Oops…

Het nieuwe seizoen

Het nieuwe seizoen Temptation Island op Videoland zit iets anders in elkaar als de voorgaande seizoenen. Deze keer zijn de singles namelijk echt single en opzoek naar de liefde. In tegenstelling tot de afgelopen seizoenen waar de singles vooral ‘verleiders’ waren. Iedereen is dus werkelijk opzoek naar de ware liefde.

Aan het einde van het seizoen zullen de vier koppels moeten beslissen of ze bij hun huidige partner willen blijven, verder willen met één van de singels of vrijgezel naar huis gaan. Dat wordt zeker spannend, wij zijn al erg benieuwd naar het nieuwe seizoen Temptation Island op Videoland.

Als je je alvast wil voorbereiden voor 26 november 2020 00:00 uur dan kan de koppels, mannelijke en vrouwelijke singles alvast bekijken. Wij hebben ze voor je op een rijtje gezet. Veel stalk plezier.

Reageer op artikel:
YES! Het nieuwe seizoen van Temptation Island komt vroeger dan je denkt op Videoland
Sluiten