Renée
Renée | LinkedIn Life 6 mrt 2019

Deze verleider gaat Temptation Island binnenkort al verlaten

Donkere wolken pakken zich samen boven de Temptation Island villa’s in Thailand. Er is namelijk een reden waarom dit jaar nieuwe verleiders aan het programma worden toegevoegd, want niemand minder dan Ricardo verlaat het programma.

Het komt niet vaak voor dat iemand überhaupt het programma verlaat voordat er voor de laatste keer cut wordt geroepen. Maar helaas krijgt Temptation Island verleider Ricardo slecht nieuws tijdens de opnames.

Waarom Ricardo Temptation Island verlaat

De reden waarom Ricardo Temptation Island verlaat heeft namelijk alles te maken met zijn familie. Tijdens de opnameperiode kreeg zijn broertje een ongeluk. Hartstikke naar natuurlijk, waardoor de verleider besloot om de opnames te staken en terug te keren naar Nederland:

Volgens insiders van @ricardovisscher zien wij Ricardo binnenkort helaas niet meer terug op het eiland. Zijn broertje…

Geplaatst door Team Tempa op Maandag 4 maart 2019

De vader van Ricardo reageert onder de post: ‘Blijft leuk al die positie en negatieve reacties. Het is vermakelijk hoe mensen reageren. Voor de mensen die de verwondingen van Stefano Visscher in twijfel trekken, Stefano was best zwaar gewond en heeft een maand met breuken gezeten. Voor Ricardo is zijn broertje alles. De Fame kon hem gestolen worden, en hij heeft geen seconde getwijfeld. Ik denk dat dat alleen maar te prijzen valt.’

Het is hartstikke begrijpelijk dat je voor je familie kiest in plaats van een televisieprogramma. We hopen dat alles goed gaat met het broertje van Ricardo, want dit was ongetwijfeld een vervelende periode voor de familie.

Heb jij de Temptation quiz al gemaakt?

Zou jij een geschikte Temptation verleidster zijn? Deze quiz vertelt het je

Reageer op artikel:
Deze verleider gaat Temptation Island binnenkort al verlaten
Sluiten