Anne Schwaighofer
Anne Schwaighofer Life 21 dec 2020
Leestijd: 2 minuten

Oef: Ricky reageert op Sonny na aflevering 4 van Temptation Island

In aflevering 4 van Temptation Island sprak Sonny behoorlijk zijn mening uit over Ricky. Hij noemt hem onder anderen een ‘kwal’. We zagen een heel andere Sonny, nu geen stoere uitspraken, maar hij wilde voor zijn relatie met Jaydi vechten. Zal deze ommekeer komen door de goede band die Ricky en Jaydi aan het opbouwen zijn, of had Sonny spontaan een realisatie.

Ricky reageert achteraf in Temptation Talk op de uitspraken van Sonny en dit delen we maar al te graag met jullie.

Temptation Island Ricky over Sonny

“Ik zag opeens een hele andere Sonny. In de eerste drie afleveringen zei hij dat hij ‘de hele tafel wil proeven’, nu gaat hij opeens zielig lopen te doen. In aflevering 4 kreeg Jaydi alle beelden, toen dacht ze al: ‘Zoek het maar uit’. Ik heb veel gesprekken gehad met Jaydi: vooral híj wilde meedoen aan het programma, en dan gaat-ie zich daar zó gedragen… Hij dacht dat Jaydi ‘niet binnen 14 dagen verliefd kan worden op iemand anders..’ Nou, ik had drie dagen nodig!”

Duidelijke taal van Ricky. Ook vertelt hij:

“Dat is zeker omdat hun relatie al slecht was, ja. Jaydi dacht dat ‘Sonny haar naar een hoger niveau kon tillen’..” Toen Sonny bij het kampvuur losging over ‘kwal’ Ricky, barstte hij in lachen uit. “Een kwal? Ik wil niet eens beginnen over wat ik van hem vind. Ik vind echt niet dat je in aflevering 1, 2, 3 en vier kan doen zoals hij. Zo kan je je vriendin niet behandelen.”

Ook ‘Grote’ Mike laat zich uit over Sonny

“Weet je wat het is? Die Sonny is gewoon een kneus. In de eerste aflevering zet hij zijn vriendin al voor schut, met opmerkingen dat hij de 100 vrouwen wil aantikken, alle vrouwen verliefd kan maken, Jaydi afhankelijk van hem is.. En als ik Jaydi’s kant van het verhaal hoor blijkt dat Sonny ook de hele boel bij elkaar loopt te liegen. Het is te triest te woorden. Sonny spoort gewoon écht niet. Een beetje stoer doen met zijn nep-volgertjes.. Het is gewoon een kneus, het slaat nergens op.”

Lees ook: Spoiler: bewijst déze foto dat dit koppel Temptation Island niet heeft overleefd?

Reageer op artikel:
Oef: Ricky reageert op Sonny na aflevering 4 van Temptation Island
Sluiten