Renée
Renée Life 17 jul 2019
Leestijd: 1 minuut

Er komt een Temptation Island baby! Rodanya is zwanger en kondigt het op de volgende manier aan

Als je één vrouw niet vergeet van het vorige seizoen Temptation Island, dan is het Rodanya wel. Met haar mooie krullen en pittige uitspraken maakte ze meteen duidelijk dat er met haar niet te sollen valt. Vandaag hebben we leuk nieuws, want gisteren heeft ze haar zwangerschap aangekondigd.

Zoals dat gaat in 2019 laat je je zwangerschap niet terloops vallen op social media. Dus pakte ook Rodanya uit om aan haar volgers bekend te maken dat er iets moois in haar buik groeit.

Rodanya is zwanger

We kunnen nog niet helemaal bevatten dat Rodanya zwanger is, maar we zijn maar wat blij voor haar. Via Instagram Stories laat ze weten hoe blij ze is met dit wonder:

Lavita van der Hoek

No Description

“Ik krijg niet normaal veel lieve berichtjes binnen en ook van vrouwen die al moeder zijn. Ik waardeer het enorm en ik heb enorm veel respect voor jullie! Niet iedereen is het gegund en ik kan alleen maar zeggen dat ik me super gezegend voel dat ik moeder mag worden van een klein wondertje. En ook alle meiden die niet heel blij voor me zijn, ik hoop dat jullie op een dag ook moeder mogen worden, zodat jullie zelf kunnen meemaken hoe prachtig het eigenlijk is.”

Ahhhh, zo goed om te zien dat Rodanya zich niet laat kennen door negatieve reacties. Het grote publiek weet op dit moment niet wie de gelukkige vader in spé is, maar we weten zeker dat Rodanya dat vanzelf vertelt als ze daar behoefte aan heeft.

Lees ook: Haha! Zo zien de Temptation Island VIPS koppels eruit over 30 jaar

Reageer op artikel:
Er komt een Temptation Island baby! Rodanya is zwanger en kondigt het op de volgende manier aan
Sluiten