Gina Koninkx
Gina Koninkx | LinkedIn Life 5 april 2019

Het eerste Temptation Island koppel is gesneuveld: Roger en Laura zijn uit elkaar

Normaal gesproken is het afwachten tot de laatste aflevering van Temptation Island om erachter te komen welke koppels nog samen zijn. We hebben nog hoop voor een aantal kandidaten van dit seizoen maar in Goedele On Top heeft Laura een boekje opengedaan over de afloop van de ultieme relatie test tussen haar en Roger.

Laura krijgt bakken kritiek over zich heen als de ‘sufste’ kandidaat van het programma óóit. Eigenlijk vinden we dat toch wel een beetje sneu want het is overduidelijk dat ze hier niet op had gerekend. En nou is liefje Roger er ook nog eens vandoor gegaan.

Roger en Laura uit elkaar

In Goedele On Top vraagt Goedele Liekens de kandidaten van Temptation Island het hemd van het lijf. Deze week was Laura te gast en kwam ze met een verrassend verhaal. Het is namelijk uit tussen haar en Roger. Als Goedele aan Laura vraagt of het klopt dat zij en Roger geen koppel meer zijn antwoord ze: “Ja, we zijn momenteel geen koppel meer.”

Volgens Laura weet Roger niet zo goed wat hij wil qua toekomst met wonen en werken, maar weet hij ook niet welke vrouw daar bij past. Laura daarentegen zag zichzelf wél oud worden met Roger.

Goedele On Top

Hieronder zie je het hele fragment van Goedele On Top waar Laura vertelt over de breuk met Roger.

Wat denk jij? Gaan er nog meer koppels sneuvelen? Milou houdt het in ieder geval ook niet lang meer vol.

Reageer op artikel:
Het eerste Temptation Island koppel is gesneuveld: Roger en Laura zijn uit elkaar
Sluiten