Renée
Renée | LinkedIn Nieuws 12 jul 2018

Onherkenbaar: Zo zag Rosanna van Temptation Island er vroeger uit

Laat het aan speurneus Michella Kox over om alle details van de Temptation Island deelnemers te ontfrutselen. Ze is terug met nog meer juice: Michella heeft foto's in handen van hoe de jonge Rosanna eruitzag. En eerlijk? Wat is ze schattig.

Meedoen aan Temptation Island betekent dat je wereldberoemd in Nederland en België wordt. Dat is Niels en Rosanna sinds hun deelname vorig jaar zeker gelukt. Maar dat betekent ook dat zo’n beetje iedereen en haar moeder ontzettend nieuwsgierig naar je is.

Helemaal omdat Rosanna niet vies is van een beetje hulp hier en daar is het voor veel mensen juist zo leuk om te zien hoe ze er vroeger uitzag. Jij waarschijnlijk ook – anders had je niet op dit artikel geklikt.

Hoe Rosanna van Temptation Island er vroeger uitzag

Jij en je besties kunnen in ieder geval één ding stellen: Rosanna nu ziet er heel anders uit dan een paar jaar geleden. Zo zie je dat ze volwassen is geworden, maar ook haar krullen omarmt. En oké, met hulp van Diana Gabriëls is haar lichaam natuurlijk ook ontzettend veranderd.

Zo zag Rosanna er vroeger uit. Toen was ze al een knappe meid:

Rara wie is dit ? zo te zien genoeg laten sleutelen #nooitovereenanderoordelenalsjezelfookverbouwdben !

Geplaatst door Michella Kox op Woensdag 11 juli 2018

Geplaatst door Iris Laros op Woensdag 11 juli 2018

Dit vind je vast ook leuk om te lezen: Ohhhh sh*t! In de nieuwe beelden is te zien dat Rosanna en Alex steeds intiemer worden

Reageer op artikel:
Onherkenbaar: Zo zag Rosanna van Temptation Island er vroeger uit
Sluiten