Gina Koninkx
Gina Koninkx Life 15 mrt 2019

Te bizar! Tijdens de vliegreis terug na Temptation Island hebben kandidaten elkaar bedreigd

Dat de gemoederen steeds hoger beginnen op te lopen in Temptation Island is ons al wel duidelijk. We gaan nog enorm veel drama krijgen in beide villa’s als we de beelden moeten geloven en daar blijft het niet bij. Sidney doet in Goedele On Top namelijk een boekje open over de terugvlucht en die is verre van goed verlopen.

Twee kampvuurbeelden verder ziet het er niet goed uit voor Heikki en Milou. Ook Demi is écht niet te spreken over het losbandige gedrag van Sidney. Als dit nog verder gaat escaleren kunnen we ons er wel iets bij voorstellen dat de terugvlucht in het vliegtuig op z’n zachtst gezegd awkward was.

De vlucht naar huis na Temptation Island

In Goedele On Top nodigt Goedele elke aflevering een nieuwe kandidaat uit van Temptation Island. Deze keer was Sidney te gast en hij doet een boekje open over de terugvlucht van Thailand naar huis. Die is namelijk best wel bizar verlopen.

Sidney hoopt zelfs dat de beelden van het vliegtuig ook worden uitgezonden en vertelt erover het volgende: ‘Niet iedereen was even volwassen na het programma als ik had gehoopt. Het was een beetje kinderachtig. Sommige mensen waren nog steeds een beetje met het programma bezig ondanks dat alle camera’s weg waren en we naar huis gingen.’

Dreigementen tussen de kandidaten

Het bleef niet bij alleen een spelletje want Sidney vertelt ook dat er is gescholden en zelfs gedreigd. Iemand heeft tegen een andere kandidaat gezegd: ‘ik wil jou in mekaar slaan.’

Als er zelfs wordt gedreigd kunnen we ons wel voorstellen dat het nog enorm uit de hand gaat lopen in de komende afleveringen van Temptation Island. Drama met een hoofdletter D.

Hier kun je het fragment uit Goedele On Top bekijken.

Vijf.be

Reageer op artikel:
Te bizar! Tijdens de vliegreis terug na Temptation Island hebben kandidaten elkaar bedreigd
Sluiten