Renée
Renée | LinkedIn Life 19 jan 2018

Ohhhh! Dit koppel heeft seks in nieuwe pikante Temptation Island beelden

Oei, oei, OEI. Dat er dit seizoen harten worden gebroken in Temptation Island is een understatement. De Vlaamse zender VIJF laat nieuwe beelden zien van het komende seizoen en we kunnen je één ding vertellen: het wordt heet.

Vanaf donderdag 1 februari (nog meer dan 2 weken wachten!) begint het nieuwe seizoen van Temptation Island op RTL. Tot nu toe weet je wie de verleiders, verleidsters en koppels zijn die zich hebben opgegeven, maar er zijn nu ook beelden naar buiten gebracht.

Temptation Island deelnemers hebben seks

Met quotes als ‘Het wordt een hete Temptation dit jaar’ en ‘Weet waar je je voor hebt opgegeven, ‘cause you just signed up for hell’ geven de verleiders aan dat ze alles op alles zetten om relaties te verbreken. En dat lukt ze…


Om maar meteen met de deur in huis te vallen: er is minstens één stelletje dat in bed beland. Daarmee bedoelen we niet dat er alleen wat gefriemeld wordt, maar dat ze daadwerkelijk seks hebben. Net zoals Lize en Ken en Rosanna en Alex in het vorige seizoen.

Eén ding is zeker, het wordt spannend. Wil je Temptation Island eerder bekijken? Op Videoland kun je vanaf 25 januari al twee afleveringen zien. PS: Vergeet je niet aan te melden voor de Temptation Island Facebook-groep.

Reageer op artikel:
Ohhhh! Dit koppel heeft seks in nieuwe pikante Temptation Island beelden
Sluiten