Gina Koninkx
Gina Koninkx | LinkedIn Life 25 augustus 2018

Als je van Temptation Island houdt wil je deze series met mensen op een Island ook zien

Twaalf weken lang hebben we kunnen genieten van Temptation Island VIPS en eerlijk is eerlijk, vandaag doet dat een beetje pijn aan ons hart. Nu de serie is afgelopen staan we te poppelen om een nieuwe serie te gaan volgen en wie fan is van Temptation Island is fan van mensen op een Island. What’s in a name?

Om de komende tijd te blijven genieten van realityseries op een eiland hebben we voor jou de leukste Island-programma’s op een rij gezet. Je hoeft niet eens te wachten want een aantal seizoenen staat al online.

Love Island

Als je dit nog niet volgt… aaaaaah. Op Videoland staan al vier seizoenen online van de Britse realityserie en als je eenmaal begint met kijken kun je gegarandeerd niet meer stoppen. Knappe gasten en prachtige meiden gaan op zoek naar liefde in de villa. Wie gaat met wie naar huis?

Love Island Australia

Omdat de Britse versie zo’n succes was is er ook een Australische Love Island gemaakt. Vanaf 23 september is het nieuwste seizoen te zien op Videoland.

Fire Island

Dit najaar te zien op OutTV een fantastische realityserie die zich afspeelt op Fire Island (vlakbij New York). Zes homoseksuele mannen delen in de zomer een luxe strandhuisje op Fire Island en feesten erop los. Drama, drama, drama.
Realityserie over zes homo’s die een zomerhuisje delen op Fire Island. Danser en choreograaf Khasan Brailsford nodigt zijn vijf beste vrienden uit om samen de zomer door te brengen in een luxe strandhuis op Fire Island.

Robinson Island

Oké oké in Nederland noemen we het Expeditie Robinson, maar toch.

Het nieuwe seizoen in Nederland begint op 6 september en wij kunnen echt niet meer wachten. Bekijk hieronder vast de video van de onbekende kandidaten die dit seizoen meedoen.

Reageer op artikel:
Als je van Temptation Island houdt wil je deze series met mensen op een Island ook zien
Sluiten