Temptation Island: Love or Leave – dít zijn de 12 single vrouwen van dit seizoen

Nog krap twee weken, dan begint het nieuwe seizoen van Temptation Island: Love or Leave. De koppels en mannen zijn inmiddels bekend, nu zijn de single vrouwen aan de beurt. Wij stellen je graag voor aan de vrouwen van Temptation Island seizoen 2021.

Ben je er klaar voor? Hier komen ze:

De vrouwen van Temptation Island: Love or Leave

Dit seizoen zullen er 12 single vrouwen te zien zijn, we hebben ze voor je op een rijtje gezet.

1. Anne

De 23 jarige Anne uit Delft is opzoek naar een zelfverzekerde man. Anne werkt als fotografe en omschrijft zichzelf als loyaal. Ze vertelt: “De ideale relatie is als je maatjes bent en elkaar alles kunt vertellen”.

Anne Temptation Island (Kevin)

2. Carre

De Amsterdamse actrice Carre is opzoek naar een vaste relatie. Ze is 25 jaar oud en is één van de vrouwen uit dit seizoen Temptation Island.

Carre Temptation Island

3. Celine

De 21 jarige Celine studeert aan de mode academie, naast haar studie werkt ze als model en hostess. De Brabantse beschrijft zichzelf als recht door zee en eerlijk.

Celine Temptation Island

4. Daisy

De 21 jarige Daisy woont nu in Groningen, maar oorspronkelijk komt ze uit Italië. Haar Temptation Island avontuur vindt dus plaats op een bekende locatie. Daisy werkt als hostess en promotor.

Daisy Temptation Island

5. Evie

De ambitieuze Evie heeft een eigen bedrijf in de mode en werkt op een kinderopvang. Ze komt uit Rotterdam en beschrijft zichzelf als zeer sociaal. Evie is als een van de vrouwen van Temptation Island opzoek naar de liefde en iemand waarmee ze kan lachen.

Evie haar Instagram account is helaas privé …

Evie Temptation Island

6. Liyah

De 27 jarige Rotterdamse Liyah werkt in een modewinkel en studeert Psychologie. Ze heeft veel zin in het nieuwe seizoen van Temptation Island.

Liyah haar Instagram is helaas privé, je kan altijd proberen een verzoekje in te dienen.

Liyah Temptation Island

7. Marielle

Marielle is 31 jaar oud en komt uit Amsterdam. We kunnen haar niet vinden op Instagram, maar ze vertelt wel: “Uiterlijk is niet belangrijk voor mij, als hij maar humor heeft”.

Marielle Temptation Island

8. Rosanne

Het Twentse Rosanne werkt als model. Ze is 32 jaar en is opzoek naar een oprechte man, ze houdt helemaal niet van liegen.

Rosanne Temptation Island

9. Roxanne

De 31 jarige Roxanne zegt: “De nieuwe versie van Temptation Island biedt de kans om echte liefde te vinden”. Roxanne komt uit Rotterdam en hoopt haar droomman te vinden als een van de vrouwen van Temptation Island.

Roxanne Temptation Island

10. Sophie

De 20 jarige Sophie komt uit Tilburg. Daar is ze sportcoach – Sophie heeft heel veel zin in haar avontuur in Italië. Ze is lief, zorgzaam en biseksueel.

Sophie Temptation Island

11. Tahira

Tahira is 27 jaar en komt uit Almere. Ze omschrijft zichzelf als zelfverzekerd en met veel verborgen talenten. Ze is in Temptation Island als een van de vrouwen opzoek naar een man met hetzelfde karakter.

Tahira Temptation Island

12. Tyra

Tyra is 20 jaar en student verpleegkunde. Ze komt uit Alkmaar en is als een van de vrouwen van Temptation Island opzoek naar een man die gevoelig is en moeite voor haar doet.

Tyra Temptation Island
Reageer op artikel:
Temptation Island: Love or Leave – dít zijn de 12 single vrouwen van dit seizoen
Sluiten