Renée
Renée | LinkedIn Life 14 okt 2019

Temptation Island USA is terug! Dit is wat je hebt gemist in de eerste twee afleveringen

Je hoeft Temptation Island helemaal niet lang te missen, want Temptation Island USA seizoen 2 is op Videoland van start gegaan. Na een heftig eerste seizoen dat we in één ruk uitkeken, praten we je graag bij over de eerste twee afleveringen. Echt, we kunnen niet wachten.

Temptation Island USA is onze ultieme guilty pleasure op de Beautify redactie. Zou de cast dit jaar weer zo top zijn? Er staan in ieder geval 24 single mannen en vrouwen klaar om de liefde van hun leven te vinden – en daarmee relaties te verbreken.

Temptation Island USA aflevering 1

Laten we Temptation Island USA seizoen 2 eerst rustig beginnen met de eerste aflevering. Presentator Mark Walberg is afgereisd naar het überromantische Maui. Je zou denken dat je liever als koppel daar samen verblijft, maar de volgende vier stellen kozen ervoor om de ultieme relatietest aan te gaan.

De castingprocedure

We worden meegenomen naar Los Angeles voor het hele castingproces. De koppels die er het meest uitsprongen worden hier nog eens ondervraagd door het team. Waarom willen ze meedoen? Wat vinden ze irritant aan elkaar? Wat vinden ze het leukst aan elkaar? Zijn ze vreemdgegaan?

De koppels

Voor het eerste koppel gaan we naar Atlanta. Esonica en Gavin zijn namelijk als eerste gekozen voor seizoen 2 van Temptation Island USA. De twee zijn anderhalf jaar samen en doen mee om erachter te komen of ze echte de ware zijn voor elkaar. Hoe gaat het nu écht met hun relatie? Dat gaan ze vanaf nu ontdekken.

Het tweede koppels is Kate en David. Zij is iets ouder dan hem, maar het weerhield haar niet om haar thuis te verlaten en te verhuizen voor hem. Ze doen mee aan Temptation Island USA zodat David kan laten zien dat hij echt betrouwbaar is en 100% voor Kate gaat.

Het derde koppel van seizoen 2 is Ashley en Rick. Hij heeft moeite met zichzelf binden aan haar, waardoor Ashley nu op het punt is gekomen dat ze hem een ultimatum geeft. Na een relatie van 4,5 jaar kunnen ze er op Temptation Island eindelijk achterkomen of ze voor elkaar bestemd zijn. Gaat Rick weer vreemd of laat hij zien dat hij wel voor Ashley gaat?

Het laatste koppel is Ashley en Casey. Het prachtige koppel kent de nodige problemen. Eén van die problemen is dat hij egoïstisch is. Ze heeft al weinig zelfvertrouwen, maar het helpt niet dat hij niet naar haar luistert. Gaan zij deze mega relatietest overleven?

Temptation Island USA aflevering 2

Oké, we hebben kennisgemaakt met de koppels die voor het eerst sinds tijden weer gaan ervaren hoe het is om vrijgezel te zijn. Aan de locatie ligt het niet, want de omgeving en zonsondergang op Hawaii is werkelijk te prachtig voor woorden. Slim van de programmamakers, want dit de perfecte plek om verliefd op iemand te worden.

In aflevering 2 van Temptation Island USA hoeven de koppels elkaar nog niet helemaal los te laten. Ze spenderen 24 uur los van elkaar in hun villa’s. Na een eerste nacht zonder elkaar is het tijd voor de kennismaking met de vrijgezellen. De confrontatie de avond ervoor verliep niet heel soepel, maar drie keer raden… Eenmaal in de villa loopt alles gesmeerd.

De eerste contacten tussen de vrijgezellen en de koppels worden gelegd en je ziet al snel wie zich openstelt en wie niet. Het is niet meteen een garantie dat de sociale personen daadwerkelijk vreemdgaan, maar je merkt wel meteen welke relaties allesbehalve goed verlopen.

De eerste borrel

Tijdens de eerste borrel hebben de vrijgezelle dames in ieder geval één missie: de mannen dronken voeren zodat ze lekker los worden. Je raadt het vast al, maar Rick heeft direct al drie meiden om hem heen staan die interesse hebben. Hij loopt in eerste instantie weg, maar gaat het hem lukken om een maand lang weg te lopen?

De verlegen Ashley heeft het op haar beurt niet makkelijk. Ze moet namelijk de mannen van zich afslaan. Na een goed gesprek met KB wordt het meteen duidelijk dat dit wel iets kan worden. Hij is 36 jaar en klaar om zich te settelen, te trouwen en een gezin te stichten. Alles wat haar 32-jarige model boy Rick nog niet wil.

Maar ook Jose zet alles op alles om haar aandacht te trekken. Deze smooth boy lijkt in eerste instantie niet een type voor Ashley, maar ze kan zijn actie wel waarderen. “Als ik me tot iemand aangetrokken voel, stap ik er meteen op af.” En of hij dat doet. “Jose vormt een bedreiging. Het is fijn om met hem om te gaan en hij is even opgewekt als ik.” Rick mag oppassen.

Toneata trekt alles uit te kast om Gavin te verleiden. Ze weet precies wat ze moet zeggen, haar hand legt ze subtiel op zijn been: alles om hem voor haar te laten vallen.

Het diner

Na de kennismakingsborrel worden de koppels nog één keer samengebracht voor een diner. David heeft het enorm naar zijn zin gehad om weer eens met vrouwen te kunnen praten zonder dat zijn jaloerse vriendin Kate erbij is. Het afscheid tussen de twee is moeilijk, omdat ze waarschijnlijk steeds meer twijfelt over hun deelname.

Ashley krijgt van presentator Mark meteen een directe vraag: heeft ze kwaliteiten in de andere mannen ontdekt die ze mist bij Rick? Ja, natuurlijk. KB wil wél samenwonen en kinderen krijgen, haar man niet. Dit bevalt Rick helemaal niet. “Ze heeft het over KB en zit erbij te glimlachen. Dat baart me zorgen.”

Gavin is in ieder geval super schattig door iedereen te laten weten hoe erg hij zijn Esonica de afgelopen 24 uur heeft gemist. We hebben hoop voor hun relatie als hij deze vibe vasthoudt.

Ashley huilt voor de zoveelste keer. We vragen ons sterk af of haar vriend het wel met haar kan uithouden, want zelfs als hij iets liefs zegt maakt ze er een probleem van. Meid, relax joh. Ze heeft zoveel onzekerheden en issues dat we vrezen dat ze Temptation Island USA niet gaat overleven en dat dit vooral door haarzelf komt. “Ik denk altijd meteen het ergste. Hem kwijtraken zou het ergst zijn.”

De volgende aflevering staat deze zaterdag op Videoland.

Dit vind je vast ook leuk om te lezen:

Reageer op artikel:
Temptation Island USA is terug! Dit is wat je hebt gemist in de eerste twee afleveringen
Sluiten