Lisanne de Jager
Lisanne de Jager Life 28 feb 2019

Drama-alert! Temptation Island USA komt met een tweede seizoen

Nu onze eigen Temptation Island in volle gang is zitten we er natuurlijk weer middenin. Maar wij blijken niet de enigen die gekluisterd zitten aan de buis met de vraag of Heikki en Milou het wel of niet gaan redden. Ook in Amerika slaat Temptation goed aan en er komt nu zelfs een tweede seizoen van Temptation Island USA.

Het eerste seizoen was zo’n succes dat de opnames voor het nieuwe seizoen dit jaar alweer van start zijn gegaan. Super snel dus. Dus mochten we straks weer een beetje bijgekomen zijn van onze eigen Temptation Island avonturen dan kunnen we gelijk weer doorpakken.

Tweede seizoen van Temptation Island USA

Het eerste seizoen had maar zes afleveringen, maar het tweede seizoen van Temptation Island USA wordt flink uitgebreid. Zo komen er maar liefst twaalf afleveringen en er komt zelfs een special met een reünie. Als dat geen drama wordt, weten we het ook niet meer.

Hier kun je alvast even een voorproefje krijgen van het tweede seizoen. Mocht je het eerste seizoen nog niet hebben gezien, dan kun je die nog even bingewatchen op Videoland. Wanneer het tweede seizoen te zien is, is nog niet bekend.

Het vaste vriendinnenavondje met Temptation is nog lang niet over en daar worden wij dan ook weer vrolijk van.

Temptation Island USA is NU te zien op Videoland

Reageer op artikel:
Drama-alert! Temptation Island USA komt met een tweede seizoen
Sluiten