Dit zijn ze: ALLE mannelijke Temptation Island verleiders van 2018

Renée
VIJF

Hè hè, eindelijk is het zover: we weten wie de mannelijke Temptation Island verleiders van 2018 zijn. Je moest er even op wachten, maar nu kunnen we ze eindelijk aan je voorstellen.

Mannelijke Temptation Island verleiders

Aan Temptation Island meedoen is niet makkelijk. Laten we niet vergeten dat de verleiders alles op alles zetten om het de stelletjes ontzettend moeilijk te maken. De verleiders moeten dan ook aan de nodige eisen voldoen.

Tijdens het komende seizoen gaan deze ontzettend knappe mannelijke verleiders de strijd aan:

Fabrizio (25)

De Vlaamse Fabrizio heeft een eigen tattoozaak. Trouw zijn bestaat volgens hem niet meer en dat gaat hij dit seizoen bewijzen…

Tijs (24)

Tijs uit het Belgische Laakdal heeft in de afgelopen drie jaar naar eigen zeggen met 120 vrouwen het bed gedeeld. Gaat hij tijdens Temptation dat aantal opvoeren?

Joshua (20)

De Vlaamse Joshua heeft één tactiek: eerst bezinnen, dan bespringen. Dat belooft heel wat voor het nieuwe seizoen.

Andrea (23)

De Italiaanse macho Andrea heeft straks niet alleen in zijn woonplaats Maasmechelen een reputatie, maar ook in heel Nederland en België. Hij schat zijn slaagkans namelijk hoog in.

Gino (27)

Gino staat in Den Haag bekend als hartenbreker. De reden? Waarschijnlijk omdat hij moeite heeft met monogaam zijn.

Tomas (23)

Ook Tomas gelooft niet in monogamie. De Haagse bootcamptrainer maakt graag plezier, dus de meiden mogen wel oppassen.

Tireily (21)

Het mannelijke totaalplaatje: zo omschrijft Tireily uit Zwolle zichzelf. Dat ‘ie steeds voor de overwinning gaat maakt hem de ideale verleider.

Matthew (26)

Matthew noemt zichzelf de Keizer van Temptation Island. Deze bad guy is zelfverzekerd en arrogant. Het is waarschijnlijk een kwestie van tijd voordat hij harten gaat breken.

De mannelijke Temptation Island verleiders mogen dan wel bekend zijn, maar je hebt nog een klein beetje geduld nodig. 1 februari kun je dan eindelijk met je girlsquad de eerste aflevering bekijken.

Wil je de mannen alvast in actie zien? Hier is een teaser.