Renée
Renée | LinkedIn Life 31 jan 2019

Jaaaa! Dit zijn alle hete verleiders van Temptation Island 2019

Bereid je vriendinnen alvast voor op wilde donderdagavonden, want jullie gaan massaal van de bank glijden bij Temptation Island. Alle verleiders zijn inmiddels bekend, dus dat betekent wasbordjes tellen. Komen ze.

Er werd natuurlijk hevig gespeculeerd, maar de mannelijke Temptation Island verleiders zijn dan nu eindelijk officieel voorgesteld.

Temptation Island verleiders 2019

Er staat uiteraard weer een heerlijke line-up voor je klaar. De verleiders van het nieuwe seizoen Temptation Island stellen alles behalve teleur. We stellen ze je bij dezen netjes aan je voor.

Danicio – 21

temptation island 2019 verleiders instagram
De 21-jarige Danicio geniet van de aandacht van vrouwen. Aan zijn looks te zien gaat het hem weinig moeite kosten om de vrouwen in de villa gek te maken. Deze feestbeest gaat misschien wel harten breken.

Gaetan – 25

Demi Gaetan
Het verbaast je vast niet dat deze knapperd in het dagelijks leven model is. Met zijn humor weet hij menig vrouwenhart voor zich te winnen.

Giorgio – 23

instagram temptation island 2019 verleiders
Met zo’n spannende naam kan het bijna niet misgaan. En anders heeft Giorgio nog zijn afgetrainde lichaam om de vrouwen voor zich te winnen. Hij is vaak in de sportschool te vinden en dat is straks zeker te zien in Temptation Island.

Jaimy – 21

instagram temptation island 2019 verleiders jaimy gaby blaaser
Jaimy noemt zichzelf een jongen met manieren die los kan gaan. Dus naast dat hij een passie voor golfen heeft, kan hij met zijn spontaniteit vrouwen voor zich winnen.

Jietse – 21

instagram temptation island 2019 verleiders verliefd op jietse
Van Jietse wisten we natuurlijk al dat ‘ie als verleider naar de Temptation Island villa is afgereisd. Ondanks dat hij 21 is, is hij wel al ondernemer. Dat vinden de vrouwen ongetwijfeld heel aantrekkelijk.

Maxime – 24

instagram temptation island 2019 verleiders
De 24-jarige Maxime heeft een groot deel van zijn leven in Dubai doorgebracht. Met zijn Britse accent verwacht hij de vrouwen in te palmen.

Ricardo – 23

instagram temptation island 2019 verleiders
Houd Ricardo in de gaten, want hij noemt zich de leider van de groep. Hij heeft maar één missie en dat is de koppels vrijgezel naar huis sturen.

Timone – 26

instagram temptation island 2019 verleiders
Timone ziet er een tikkeltje fout uit, maar schijnt een lieve jongen te zijn. Echt onschuldig is ‘ie niet, wat de vrouwen vast heel leuk vinden.

Wist je al dat je aan heel wat eisen moet voldoen voor de verleiders mee mogen doen? Lees ze hier.

Maak kennis met de vrouwen:

Dit zijn ze dan: de bloedmooie verleidsters van Temptation Island 2019

Eén keer per week alles over Temptation Island in je inbox? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief
Boulevard

Reageer op artikel:
Jaaaa! Dit zijn alle hete verleiders van Temptation Island 2019
Sluiten