Renée
Renée | LinkedIn Life 21 jan 2019

Het is zover! Er zijn nog meer Temptation Island verleiders gelekt

Het duurt nog iets minder dan een maand totdat Temptation Island terugkeert op televisie en we beginnen een tikkeltje ongeduldig te worden. We willen informatie. We willen alle juice. We willen weten wie de verleiders zijn. Jij ook? Dan ben je hier aan het goede adres.

Michella Kox heeft namelijk twee Temptation Island verleiders onthuld. Mensen weten haar altijd te vinden via DM en Michella ziet het natuurlijk als haar taak om jou van deze belangrijke informatie te voorzien.

Nog meer Temptation Island verleiders gelekt

Je vriendinnen en jij zijn natuurlijk al op de hoogte van een klein beetje informatie. Zo weet je dat Sidney en Demi het eerste koppel van dit seizoen zijn. Maar je weet ook al van een paar verleiders dat zij het vuur aan de schenen van de koppels gaan leggen.

Wie zijn naast Emma, Jietse en Kimberley de verleiders van 2019? Volg deze twee knapperds alvast op Instagram:

demi temptation island verleiders

Demi

Demi heeft al zorgvuldig haar account afgeschermd, zoals een echte verleidster in de Temptation dop betaamt. Wat je wél kunt zien is dat ze een bartender is bij Club FIX in Tilburg en de taal der verleiding waarschijnlijk wel spreekt.

jonah temptation island verleiders

Jonah

Eén van de mannelijke verleiders schijnt Jonah uit Noordwijk te zijn. Blijkbaar weet ‘iedereen’ in het dorp al dat hij meedoet, dus dan kan het bijna niet anders zijn. Toch? Met zijn kleurtje misstaat hij in ieder geval niet in de Thaise villa.

En die keiharde buikspieren? Die kunnen weleens in zijn voordeel werken:

Nog heel even geduld, meiden. Voor je het weet zijn alle koppels en verleiders bekend van dit nieuwe seizoen. Het kan niet lang meer duren.

De eerste beelden zijn er al…

Heftig! De eerste beelden van Temptation Island 2019 zijn er

Reageer op artikel:
Het is zover! Er zijn nog meer Temptation Island verleiders gelekt
Sluiten