Yasmine Esser
Yasmine Esser Nieuws 3 mei 2018

OMG OMG! Er komt dus tóch een Temptation Island VIPS editie

Dus toch! Dat is het eerste wat we dachten toen bekend werd gemaakt dat de volgende editie van Temptation Island met VIPS is. Oftewel, met Bekende Nederlanders. De programmamakers hadden ons erin geluisd.

Het is de programmamakers gelukt om ons om de tuin te leiden. De geruchten dat er een Temptation Island VIPS zou komen met Bekende Nederlanders gingen al langer. We hadden zelfs een hele lijst met potentiële kandidaten klaarliggen. Tony aka Sterretje, Beautyblogger Mascha Feoktistova en haar lover Gregor, Pauline Wingelaar van Echte Gooische meisjes, Jessie Jazz Vuijk en influencer Kalvijn lieten weten te zijn benaderd.

We waren er helemaal van overtuigd dat het door zou gaan een editie met bekende mensen. Maar toen bleek dat er geen enkele BN’er trek had in de ultieme relatietest en dat het gewoon een regulier seizoen zou worden.

Nou ja, wel op Mexico, met andere presentatoren, alleen te zien op Videoland en zonder de Belgen. Maar toch.

Temptation Island VIPS 2018

Alleen zojuist is bekend gemaakt tijdens Temptation Talk dat het wél een seizoen met BN’ers wordt. Wij zaten te stuiteren op onze stoelen van dit nieuws.

Wie de Bekende Nederlanders zijn die meedoen is helaas nog niet bekend. Maar een ding weten we wel: dit seizoen wordt fantastisch.

Nog een maandje wachten en dan kunnen we weer los. Even een adempauze dus, tot 7 juni. Of nou ja, tot die tijd kunnen we genieten van Ex on the Beach Double Dutch. Ook geen drama.

Reageer op artikel:
OMG OMG! Er komt dus tóch een Temptation Island VIPS editie
Sluiten