Renée
Renée Life 18 jul 2019
Leestijd: 3 minuten

Yasmin breekt bij het eerste kampvuur en vertelt álles wat Thomas haar geflikt heeft

Ja vriendinnen, het is donderdag dus dat betekent dat het vandaag tijd is voor Temptation Island VIPS aflevering 4. De Beautify redactie zat stipt om 9 uur klaar om de aflevering alvast te kijken. We presenteren je hierbij alles wat je gemist hebt.

In de mannenvilla heeft de Miss Temptation verkiezing zijn sporen nagelaten. Met het eerste kampvuur op de planning betekent dat meteen ellende. Pak de tissues er alvast bij.

Wat gebeurt er in Temptation Island VIPS aflevering 4?

Dag vier is aangebroken in Villa Spice. Shirley heeft de nacht niet doorgebracht met verleider Mitch, dus Damian mag in zijn handjes knijpen met zo’n trouwe vriendin. Thomas ontwaakt wél naast zijn nieuwste verovering Djamiah. Halfnaakte Djamiah, moeten we zeggen. “Het is echt een leuke chick en het is leuk om naast haar wakker te worden.”

Zo lekker als Thomas wakker werd, zo verstoord werd de ochtend van Yasmin. Zij krijgt een foto te zien in haar fotolijstje van Thomas die het iets te veel naar zijn zin heeft. Damian snapt er ondertussen niks van. “Thomas, denk aan je vrouwtje. DENK AAN JE VROUWTJE!”

Het allereerste kampvuur

De koppels gaan nietsvermoedend naar het eerste kampvuur. En oh boy, ze hebben géén idee wat hen te wachten staat. Pommeline huilt zoals verwacht al bij haar eerste beelden, omdat ze het zo zwaar heeft met de opnames. Het enige wat ze ziet is verleidsters die slecht praten, maar van Fabrizio heeft ze nog niets gezien. Maar de druppel die de emmer doet overlopen is wanneer Fabrizio als laatste opblijft met de meiden.

Channah is de volgende vrouw die beelden geserveerd krijgt. Eerst is ze tranquilo, maar zodra ze ziet hoe hands on hij met Shané is, wordt haar grens bereikt. “Als ik nog één keer zo’n beeld zie is het klaar. Ik hoef die jongen niet meer.”

Quentin laat zich ondertussen niet van zijn stuk brengen. Channah is tijdens haar single date heel open over haar relatie en dat stoort hem niet. Hij trapt niet in de gemanipuleerde beelden. Sterke vent.

Shirley blijft koel als een kikker en voelt zich niet meteen bedreigt door de knappe Lie. De jaloerse Damian daarentegen heeft het moeilijker. Shirley wordt als de dronken meid neergezet, maar daar kan hij nog om lachen. Het volgende beeld maakt hem pissed the f off.

De slechte beelden worden altijd voor het laatst bewaard. Arme Yasmin. “Hij doet nog leuker met haar dan met mij.” Je hart breekt voor dit meisje en dan weet ze nog niet eens wat Djamiah heeft gedaan in Thomas’ bed. Ze is HE-LE-MAAL klaar met hem. En gelijk heeft ze.

De onthullingen die ze doet over haar relatie zijn echt niet mals. Hoe kan zo nog met zo’n persoon zijn? Hij heeft haar meerdere keren bedrogen. De reden dat zij vervolgens vreemdging, is omdat hij haar geen aandacht gaf…

Shirley biecht op dat ze vreemd is gegaan

Shirley is overduidelijk een klein beetje gebroken na het kampvuur. Ze biecht bij één van de verleiders op dat ze weleens is vreemdgegaan. En ja, dat ging verder dan zoenen. Het blijft niet alleen bij die bekentenis die Damian misschien nog niet weet, ze staat ook nog eens met één van de mannen in een slaapkamer.

Tot volgende week. ?

Meer over Temptation Island VIPS:

Reageer op artikel:
Yasmin breekt bij het eerste kampvuur en vertelt álles wat Thomas haar geflikt heeft
Sluiten