Renée
Renée | LinkedIn Life 25 jul 2019

Holy schnitzel! De eerste vuurpijl gaat af nadat alle mannen zwichten voor verleiding in Temptation Island VIPS

Yes, het is tijd voor Temptation Island VIPS aflevering 5. Dé aflevering waar je op zat te wachten met de meiden, want zoals je weet kwamen de kampvuurbeelden in de vorige aflevering als donderslag bij heldere hemel. Hoog tijd om je bij te praten wat er deze week is gebeurd.

Het is smullen geblazen, want dit seizoen lijkt nu al heftiger dan het vorige seizoen. De gemaakte afspraken werden binnen 48 uur verbroken en de meiden zijn fragieler dan ooit. De spanning loopt hoog op, want er is een grote verrassing. Er komt een verleider en verleidster bij.

Wat gebeurt er in Temptation Island VIPS aflevering 5?

Never a dull moment in Temptation Island VIPS. Aflevering 5 begint bij de meiden in Villa Spice. Channah is nog steeds compleet overdonderd door de beelden. Het gaat zo slecht met haar dat ze niet meer met Quentin wil zijn. “Ik ben er gewoon klaar mee. Het liefst wil ik hem slaan.”

Ondanks de acties van de mannen – die al best ver gaan – is het een knap staaltje knip- en plakwerk van de programmamakers. De meiden hebben allemaal het idee dat de mannen niet aan hen denken, terwijl de mannen zich van geen kwaad bewust zijn.

Fabrizio krijgt beelden op het fotolijstje

In Ban Suriya krijgt Fabrizio geen leuke verrassing in de ochtend. Waar normaal een verleidster aan je bed staat met een ontbijt, wordt er nu een foto van Pommeline op de rug van een verleider geserveerd. Haar borst hangt half uit haar bikinitopje, maar Fabri laat zich niet kennen. Het baart hem nog geen zorgen.

Ondertussen lucht hij zijn hart bij verleidster Julia. Fabrizio is onwijs bang om Pom te verliezen na Temptation Island VIPS. Het is nog maar aflevering 5, dus hij moet zijn zorgen nog heel lang met zich mee dragen.

Channah is voor nu klaar met Quentin

Je hart breekt voor Channah als Yolanthe op bezoek komt en vraagt hoe het nu met haar gaat. Ze barst in tranen uit, omdat ze op dit moment echt helemaal klaar is met Quentin en ook geen relatie meer met hem wil. Channah is zo onwijs verdrietig dat je zelf tranen in je ogen krijgt. In de andere villa wil Quentin haar juist meer en meer. Als dit nog maar goedkomt…

Laetitia maakt haar entree bij de Miami Vice poolparty

De mannen worden door Kay verrast met een poolparty in Miami Vice stijl. Kijk, dat is natuurlijk de perfecte gelegenheid om de nieuwe verleidster te introduceren. Terwijl de meiden zich in hun stringbikini’tjes hijsen, hebben ze geen idee wat hen te wachten staat.

De DJ die Kay beloofd had was niet zomaar iemand. Degene die plaatjes kwam draaien was inderdaad de nieuwe verleidster. Niemand minder dan een oude bekende is voor aflevering 5 naar Mexico gevlogen. Het is namelijk Laetitia, die eerder ook al mee deed aan Temptation Island. Quentin mag oppassen, want eerder wist ze nog Mezdi om haar vinger te winden. Hij is waarschijnlijk de volgende.

Sam is onderweg om de boel op stelten te zetten

Laetitia is niet de enige verrassing in Temptation Island VIPS aflevering 5. Sam Hoogland komt de villa van de vrouwen op stelten zetten op het moment waarop niemand het verwacht. Lord Buffel komt de verleiders versterken en hij wordt meteen met open armen ontvangen. Hij ziet Yasmin helemaal zitten, zij valt niet per se op zijn looks.

De verleiding wordt opgevoerd

In de mannenvilla is Damian niet weg te slaan bij de knappe Lie, terwijl Djamiah niet kan stoppen met haar billen schudden en Thomas opzoeken. Laetitia hoort ondertussen uit wat de deal is tussen Quentin en Channah. Wat Quentin ondertussen niet weet is dat zijn vriendin steeds closer wordt met Mitch. “Oh die blik van jou. Gewoon lekker.”

De eerste vuurpijl gaat af

Omdat er zoveel afspraken verbroken worden bij de mannen, krijgen de vrouwen hun eerste vuurpijl te zien. Ze weten meteen wat het betekent: slecht nieuws. We durven nu al te wedden dat het losgaat bij het volgende kampvuur.

Tot volgende week. 🔥

Bekijk de aflevering hier.

Meer Temptation Island VIPS:

Reageer op artikel:
Holy schnitzel! De eerste vuurpijl gaat af nadat alle mannen zwichten voor verleiding in Temptation Island VIPS
Sluiten