Renée
Renée | LinkedIn Life 1 aug 2019

Het tweede kampvuur maakt officieel een einde aan de relatie van Quentin en Channah in Temptation Island VIPS

Het is tijd voor Temptation Island VIPS aflevering 6. Dé aflevering waarin duidelijk worden of de koppels wel of niet bestand zijn tegen de ultieme verleiding van dit programma. Er staat een extra kampvuur op de planning waar de mannen he-le-maal kapot gaan.

Hoog tijd om je bij te praten over aflevering 6. We zijn nog maar één minuut in de aflevering en Damian weet al dat hij buiten het boekje is gegaan. Dit. Belooft. DRAMA.

Wat gebeurt er in Temptation Island VIPS aflevering 6?

Sorry, mogen we het even hebben over het ‘ontbijt op bed’ dat Nino voor Shirley brengt in Villa Spice? Een blikje cola op een bord met een ei vinden wij niet de definitie van een ontbijt op bed. Maar hé, als het voor haar werkt…

Dat Shirley ondertussen haar best doet om iedere dag met een kater wakker te worden breekt haar inmiddels wel op in aflevering 6. We zijn nog niet eens halverwege Temptation Island VIPS en ze is doodsbang dat het vuurwerk in de vorige aflevering voor haar was.

De mannen gaan op date

De rollen worden omgedraaid, want in Ban Suriya kiezen de verleidsters uit met wie zíj op date willen. Djamiah zet haar klauwen in Damian, terwijl Danielle (drie keer raden…) voor Thomas kiest. Laetitia claimt Quentin en Julia krijgt Fabrizio toegewezen.

Dat Damian tijdens zijn date heeft genoten van het uitzicht is iets waar Djamiah voor gezorgd heeft. Serieus, deze vrouw tilt verleiden naar een hoger niveau. Ex On The Beach lijkt ons een prima programma voor haar om haar eh… moves te showen.

Fabrizio zet een tattoo bij Julia

Uren voor de heftige kampvuurbeelden is Fabrizio nog met Julia op date. Hij mag doen wat hij het liefst doet: een tattoo zetten. Ze kiest toepasselijk voor een gebroken hart en ze weet precies waar ze ‘m wil plaatsen. Bij haar kruis.

Thomas is botergeil

Danielle maakt de hitsige Thomas nog hitsiger en eerlijk is eerlijk, kunnen deze twee over iets anders praten dan seks? Thomas lijkt niet meer te kunnen wachten om een vrouw in zijn bed te hebben.

Dat de programmamakers sneaky AF zijn blijkt maar weer. Terwijl zij zich terugtrekken, zoekt hij nu serieus de grenzen op. “Kunnen we ook ergens gewoon neuken?” De twee maken al plannen (!) om thuis (!!) verder te gaan.

Extra kampvuur

De mannen schrikken zich helemaal kapot als Kaj vertelt dat er een extra kampvuur op het programma staat. Zodra hij de villa verlaat gaat er nog een vuurpijl af voor Quentin. Channah heeft geflirt, dus er is nog niks aan de hand. Alleen weten zij dat nog niet…

Fabrizio voelt zich vernederd

Het enige wat Fabrizio te zien krijgt van zijn Pommeline is het feit dat ze zegt dat ze Joris knap vindt en hoe ze de tattoo van Fabri van haar benen zou laseren. Wat hij niet weet, is dat dit meisje iedere dag om hem huilt omdat ze hem zo ontzettend mist. Hij wordt nu op het verkeerde been gezet en je ziet hoeveel pijn hij heeft.

Hij is klaar met Pommeline en maakt nu al plannen om de scheiding te regelen.

Quentin flipt

Met het zweet tussen z’n billen wacht Quentin de beelden van zijn Channah af. Zodra ze Mitch drie keer een kus op de wang geeft, krijgt Thomas zo’n harde stoot van Q dat iedereen schrikt. “Dat maakt mij boos, dat soort dingen. Ik zie een Chan die echt een jongen leuk vindt. Mijn vertrouwen is van 90% naar 20% gegaan. Dit is een teken dat ze mij een soort van losgelaten heeft.”

Je ziet Quentin breken als Channah de camera’s vertelt dat de relatie die ze nu heeft, niet de relatie is die ze zoekt. En dan moet je je bedenken dat het stel op dit moment al weet dat ze een kind verwachten samen. Au.

Wat gebeurt er in de volgende aflevering?

Het kampvuur van de vrouwen laat nog even op zich wachten. We voelen kippenvel over ons hele lichaam, want ook de vrouwen gaan helemaal stuk in de volgende aflevering van Temptation Island VIPS. En dan komt het: Channah gaat vertellen dat ze zwanger is.

Bekijk de aflevering hier.

Tot volgende week. 🔥

Meer Temptation Island VIPS:

Reageer op artikel:
Het tweede kampvuur maakt officieel een einde aan de relatie van Quentin en Channah in Temptation Island VIPS
Sluiten