Renée
Renée | LinkedIn Life 22 aug 2019

Yasmin wie? Thomas laat zien wie er het hardst vreemd kan gaan in de nieuwe Temptation Island VIPS aflevering

Er is een hoop onrust in de villa’s sinds het vertrek van Channah en Quentin in Temptation Island VIPS. Dat de grenzen verder worden verlegd ga je zien in aflevering 9. Na de wraakactie van Yasmin laat Thomas het er namelijk niet bij zitten. En ook de andere koppels zoeken op hoe ver ze kunnen gaan.

De Beautify redactie heeft Temptation Island VIPS aflevering 9 al gekeken op Videoland. Hoog tijd om je bij te praten dus.

Temptation Island VIPS aflevering 9

Deze week wordt waarschijnlijk al duidelijk wie er als vrijgezel naar huis gaan. Het is nog maar dag 9 op Temptation Island VIPS. In Villa Spice is iedereen al een beetje bijgekomen. Yasmin verbrak natuurlijk een belangrijke regel. “Dit was wel echt een spel”, zegt Yasmin. “Ik had dit nooit gedaan als Thomas zich aan mij bewezen had.”

Het fotolijstje van Liessinde gaat al af

Liessinde is net drie minuten in de villa of haar fotolijstje gaat al af. Niet zo gek, want haar lover Orpheo wordt als de playboy neergezet. De arme meid heeft geen idee wat haar overkomt. “Dat was het? Ik heb niks gezien?” Wij hebben wel wat gezien. Jouw vriend die bewegingen maakt met zijn heupen tegen de kont van een verleidster die hij alleen bij jou zou moeten maken.

Laten we maar hopen dat we dit verkeerd hebben gezien en dat ze een foute hoek hebben gepakt tijdens het filmen. Maar verder hebben we er een hard hoofd in…

Ook Thomas krijgt slechte beelden te zien

Voor de allereerste keer in de negen dagen die Temptation Island VIPS telt, gaat het fotolijstje van Thomas af. Hij heeft geen idee wat hem te wachten staat, maar hij kan ook wel rekenen. De vuurpijl van gisteravond, het fotolijstje… Dit is slecht nieuws.

En ja hoor, bewegende beelden van een zoenende Yasmin. Het ziet er erger uit dan het was, want je ziet letterlijk alleen haar met Stuwey. Niet de mensen eromheen, niet wat ervoor is gebeurd. Thomas is he-le-maal gebroken. De manier waarop alles is gefilmd en wat ze zeggen geeft je letterlijk kippenvel. Toch sneu dat een relatie op deze manier beëindigd moet worden. Zélfs als we niet weten of T en Y wel écht samen waren.

De dates hadden niet op een beter moment kunnen komen

In aflevering 9 staan de single dates weer op het programma. De timing kon niet beter, want Thomas is nu natuurlijk heel kwetsbaar. Het weerhoudt hem er in ieder geval niet van om met Daniëlle op date te gaan, terwijl Yasmin verder gaat met Stuwey.

Als Thomas denkt dat de camera’s weg zijn, laat hij zich helemaal gaan. Hij zoent Daniëlle in haar nek, zij zoent hem en hij kan zich niet meer beheersen. We gaan nog niet hélemaal verklappen wat hij doet, maar OMG kijk deze aflevering. De geluiden die uit de kamer komen zijn niet oké. Laten we het erop houden dat hij verder ging dan Yas.

Damian verklaart de Temptation liefde aan Djamiah

Nu een super stoere bungeejump-date is Damian nog meer onder de indruk van Djamiah. We zien hem nog niet zo 1, 2, 3 haar bespringen, maar hij laat haar wel weten hoe leuk hij haar vindt. Je hoeft niet meer te raden wie met hem mee mag op dream date.

Orpheo verleidt Angie

Orpheo had zich eerder op kunnen geven als verleider dan als koppel. Na de klassieke Temptation Island VIPS truc (de camera’s lijken zogenaamd te stoppen met draaien) verleidt hij haar in plaats van andersom. Zij: “Je wil mij dronken voeren. Dan kom ik ’s nachts naar je kamer hoor.” Hij: “Dat mag. Dronken voeren. Of bij jou, of bij mij. Dat gaat niet goed, dat weet jij ook.” Neeeeeee.

De verrassing voor Orpheo en Liessinde

Dit programma blijft je verrassen. We dachten al dat er een kampvuur op het programma stond, maar het blijkt een confrontatie voor Orpheo en Liessinde te zijn. De meiden die achter Orpheo aan zitten stellen zich voor aan Liessinde. De mannen van Villa Spice laten zich natuurlijk ook even zien. Je kan er van alles over zeggen, maar wij voelen ons vooral erg ongemakkelijk bij deze beelden. LOL.

Hierna gaat het compleet los in de villa’s. Thomas kent geen rem meer, Yasmin weet even niet meer wat ze moet doen en Djamiah maakt moves bij Damian. Tot volgende week. 🔥

Meer over Temptation Island VIPS:

Reageer op artikel:
Yasmin wie? Thomas laat zien wie er het hardst vreemd kan gaan in de nieuwe Temptation Island VIPS aflevering
Sluiten