Gina Koninkx
Gina Koninkx | LinkedIn Life 03/01/2019

Juice! Barbie Samantha is volgens haar familie gevraagd voor Temptation Island VIPS

Pak de popcorn er maar bij. Op 7 februari begint het nieuwe seizoen van Temptation Island en er is ook al sprake van een nieuw seizoen Temptation Island VIPS later dit jaar. Er zijn zelfs geruchten dat Barbie is gevraagd om mee te doen aan deze ultieme relatietest voor BN’ers. WHUT?!

We vragen ons elke keer weer af welke deelnemers het aandurven om de relatietest op Temptation Island aan te gaan. Volgens familieleden van de Haagse Barbie is zij gevraagd door RTL om mee te doen, maar de zender ontkent dat dat het geval is.

Samantha in Temptation Island VIPS

Deze roddel over een eventuele deelname van Samantha is niet zomaar ontstaan. In het roddelblad Weekend hebben verschillende familieleden van Samantha laten weten dat ze enorm teleurgesteld zijn in RTL omdat ze de 29-jarige blondine voor het programma Temptation Island VIPS hebben gevraagd.

De familieleden zijn teleurgesteld omdat de eerdere tv-programma’s de oorzaak zijn van alle problemen die Samantha de afgelopen jaren heeft gehad. RTL zegt dat er niks van het gerucht waar is. Wij zijn enorm benieuwd waarom de familie dan deze uitspraken heeft gedaan.

Samantha uit de kliniek

Vorig jaar vertrok Samantha naar een kliniek in Schotland om af te komen van haar verslaving. Ze ondernam eerder dat jaar twee zelfmoordpogingen en dat was aanleiding voor haar vertrek naar Schotland.

Onlangs is Samantha teruggekomen uit de kliniek en nu geeft ze duidelijk aan dat ze er klaar voor is om verder te gaan met haar leven.

Of Samantha meedoet is dus nog maar de vraag. Mocht jij zelf de ideale kandidaat zijn dan kun je je hier nog opgeven.

Jaaaaa! Je kunt nu een vriendin opgeven voor Temptation Island VIPS

RTL Boulevard

Reageer op artikel:
Juice! Barbie Samantha is volgens haar familie gevraagd voor Temptation Island VIPS
Sluiten