Renée
Renée | LinkedIn Life 6 nov 2018

Is dit het bewijs? Er komt nog een seizoen van Temptation Island VIPS

We weten niet helemaal zeker over je klaar bent voor dit nieuws, maar als we geruchten mogen geloven heeft RTL misschien wel oren naar een tweede seizoen van Temptation Island VIPS. AAAAH. Betekent dit dat er in 2019 nog een seizoen komt?

Het eerste seizoen van Temptation Island VIPS was natuurlijk een daverend succes. Het was weer heftig tussen Niels en Rosanna. Om nog maar te zwijgen over Stefano… Maar hé, het was juicy genoeg om in 2019 misschien wel terug te keren?

Temptation Island VIPS 2019

Naomi, de vriendin van Michael van der Plas, heeft verteld dat ze heel graag mee wil doen. Nu zeggen deze namen je waarschijnlijk helemaal niets, maar Michael is de ex van Oh Oh Cherso-Barbie en Naomi is nu zijn vriendin.

Temptation zou voor haar hét programma zijn om erachter te komen over Michael wel trouw is. Ahhh, dit is precies waar RTL voor valt. Het eerste koppel hebben ze in ieder geval al in the pocket. Zij hun shine, RTL kijkcijfers.

Nu hopen dat Dave Roelvink en zijn vriendin ook mee willen doen, dan kijken we sowieso. En wil je het eerste seizoen terugkijken? Klik dan hier.

Als Temptation niet heftig genoeg is kun je dit ook nog kijken:

RTL komt met een nieuw programma dat zoveel heftiger is dan Temptation Island

Reageer op artikel:
Is dit het bewijs? Er komt nog een seizoen van Temptation Island VIPS
Sluiten