Gina Koninkx
Gina Koninkx | LinkedIn Nieuws 8 juni 2018

Wat?! Als er een vuurpijl op Temptation Island wordt afgestoken zien de koppels dat iemand is vreemdgegaan

OMG. Temptation Island heeft wat nieuws bedacht voor het VIPS seizoen, en het maakt de show nóg veel beter. Als er iemand vreemdgaat in één van de resorts wordt er een vuurpijl afgestoken. Wedden dat er in het andere resort chaos in paniek ontstaat?!

Om het voor de koppels nog wat spannender te maken, zijn er in het nieuwe seizoen van Temptation Island VIPS niet alleen kampvuren, er wordt ook vuurwerk afgestoken. Zien de vrouwen een pijl kapot knallen in de lucht? Dan is één van de mannen de fout in gegaan.

Vuurpijlen voor de partners

In aflevering 2 van Temptation Island VIPS wordt duidelijk wat de bedoeling is van de vuurpijlen. Deze zijn in aflevering 1 al even subtiel voorbijgekomen, maar als de koppels dachten dat dat voor de sier was hebben ze het verkeerd.

Op het moment dat er een vuurpijl wordt afgeschoten is er iemand de fout ingegaan, maar wie? Het kampvuur zal nog spannender worden als de koppels weten dat er sowieso iemand is vreemdgegaan. Wij hebben nu al medelijden.

Aflevering 3 van Temptation Island VIPS

Na elke aflevering zien we vast wat beelden van de nieuwe aflevering (smullen), en aan het einde van de tweede aflevering is te zien dat er in aflevering 3 maar liefst twee vuurpijlen afgaan. WAT?! Wie gaat er zo snel al de fout in?

Wij zijn hoe dan ook fan van deze nieuwe feature, en kunnen niet meer wachten tot we de nieuwe aflevering kunnen zien. Heb je onze review van de eerste aflevering ook al gezien?

Reageer op artikel:
Wat?! Als er een vuurpijl op Temptation Island wordt afgestoken zien de koppels dat iemand is vreemdgegaan
Sluiten