Gina Koninkx
Gina Koninkx | LinkedIn Nieuws 11 juni 2018

She’s back! Zwanetta is terug als sexy verleidster in Temptation Island VIPS

We zijn de knappe verleidster Zwanetta van Temptation Island écht nog niet vergeten. Ze ging al dan niet topless met Mezdi de zee in en wij zijn stikjaloers op haar prachtige billen (en dansmoves). Ze is terug als verleidster in Temptation Island VIPS en trekt alles uit de kast om de mannen in te palmen.

Vorig seizoen heeft Zwanetta, mede dankzij haar twerktalent, laten zien hoe goed ze kan verleiden. Als wij de vriendinnen van de huidige koppels van Temptation Island VIPS waren zouden we wel echt bang zijn. Wie gaat haar moves weerstaan, en vooral wie niet?

Temptation Island VIPS verleidsters

In de eerste aflevering hebben we kennis kunnen maken met de nieuwe verleiders en verleidsters van Temptation Island VIPS. En eerlijk, er is goed gecast. Er lopen bloedmooie vrouwen rond die graag hun tanden in één van de mannen zouden zetten.

Bekende gezichten

We weten nog niet precies wanneer, maar binnenkort maakt Zwanetta haar entree op het eiland. Net als verleider Alex, die we óók al eerder hebben gezien in Temptation Island. Hij heeft zijn ik-ga-vieze-dingen-doen-met-je-meisje-belofte toen waargemaakt dus Niels kan maar beter op zijn hoede zijn.

We zijn benieuwd wanneer de twee verleiders komen opdagen, wij verheugen ons in ieder geval op een héél heftige confrontatie.

Reageer op artikel:
She’s back! Zwanetta is terug als sexy verleidster in Temptation Island VIPS
Sluiten