Gina Koninkx
Gina Koninkx Nieuws 5 jul 2018

Hilarisch! Je kunt drie nieuwe maskers downloaden van je favoriete Temptation Island VIPS deelnemers

Één en al drama bij het tweede kampvuur in aflevering 6 van Temptation Island VIPS. Alex is eindelijk gearriveerd en wipte even langs de kamer van Niels om hem op te fokken. Vorige week kon je al een masker van deze bekende verleider downloaden en nu staan er weer drie nieuwe gezichten op je te wachten.

Alex mag dan wel de bekendste verleider zijn, hij is niet meer de knapste van Temptation Island VIPS. Donny Roelvink heeft namelijk onze hartjes gestolen met zijn sexy blik en nuchtere karakter.

Een crush op Donny Roelvink

Omdat Donny onze nieuwe crush van Temptation Island VIPS is, kunnen we natuurlijk niet zonder masker van hem. En zeg nou eerlijk, al gebruik je hem niet als masker hij hangt vast ook mooi boven je bed.

Wij keken naar aflevering 6 van Temptation Island VIPS en dat deden we met de nieuwe maskers op. Als je wilt weten wat wij ervan vonden check dan hieronder onze nieuwe review video.

Download je favoriete maskers van Temptation Island VIPS

Hieronder vindt je de nieuwe maskers van Donny, Rowena en Joël. En ja, Joël is degene die al voorspelde dat Rosanna sowieso weer vreemd zal gaan dit seizoen.

Deel vooral je maskers op social media. Vinden we leuk. #temptationmaskers

Temptation Island VIPS aflevering 6

Geen fan van deze drie deelnemers? Dan kun je ook nog het masker van Mezdi, Rosanna of Alex uitprinten.

Reageer op artikel:
Hilarisch! Je kunt drie nieuwe maskers downloaden van je favoriete Temptation Island VIPS deelnemers
Sluiten