Gina Koninkx
Gina Koninkx Nieuws 5 jul 2018

WAT?! De deelnemers van Temptation Island VIPS krijgen er wél geld voor

Er is al veel over gespeculeerd, krijgen de deelnemers van Temptation Island VIPS nou wél of niet betaald voor hun deelname? Het verlossende antwoord is hier, want Rowena heeft in een interview met Olcay Gulsen verteld hoe het zit.

Dat je een chille vakantie cadeau krijgt als je meedoet aan de ultieme relatie test is chill, maar zou jij je relatie daarvoor écht op het spel zetten? Je zou toch zeggen dat de kandidaten hiervoor ook betaald krijgen, want ja dan wordt een deelname toch een stuk aantrekkelijker.

Wel of geen salaris voor de deelnemers?

Meedoen aan Temptation Island VIPS heeft een paar voordelen. Je gaat op vakantie in een luxe resort en de kans is groot dat je er faam aan overhoudt (in ieder geval op Instagram en YouTube). Toch zou je haast denken dat hier ook nog een lekker geldbedrag tegenover staat. Maar is dat wel echt zo?

Het salaris van de Temptation Island VIPS

In het programma Temptation Gossip van Olcay Gulsen heeft ze het verlossende antwoord weten los te peuteren bij Rowena. Op de vraag aan Rowena of ze meedeed voor het geld antwoordde ze namelijk: “Ik zie het wel als werk. Ik wil wel gewoon in the picture staan, omdat je hiermee wel groeit op Instagram. En vanuit daar heb je ook weer meer verdiensten.”

Niet alleen liet Rowena dit los, want Olcay vroeg natuurlijk ook nog door naar het precieze bedrag. Daar krijgen we helaas geen antwoord op, maar Rowena zegt hierover wel dat het “meer dan prima is”.

Je relatie op het spel in ruil voor geld

Nu snappen we waarom er elke keer weer zoveel kandidaten worden gevonden voor dit programma. Zou jij je opgeven nu je weet dat je er geld voor krijgt?

Hier kun je zien wat wij van aflevering 6 vonden:

Twee keer per week alles over Temptation Island in je inbox? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief
Ps. Sla [email protected] in je adresboek op, anders mis je ons misschien.

Reageer op artikel:
WAT?! De deelnemers van Temptation Island VIPS krijgen er wél geld voor
Sluiten