Yasmine Esser
Yasmine Esser Nieuws 07/06/2018

Temptation Island VIPS aflevering 1: Dit is wat je hebt gemist

Misschien ben je speciaal laat naar bed gegaan gisteravond om de eerste aflevering van Temptation Island VIPS te bekijken. Maar als je misschien geen tijd hebt of geen Videoland account, dan heb je geluk.

Wij vertellen namelijk wat er is gebeurd in Temptation Island VIPS aflevering 1. En wat je hebt gemist als je de aflevering (nog) niet hebt gekeken.

Traditiegetrouw draait de eerste aflevering natuurlijk om het afscheid dat de koppels van elkaar moeten nemen en om het kennismaken met de verleiders. Of te wel, met de mensen die de relaties gaan stukmaken.

Het afscheid van de koppels

De koppels – Ruud en Rowena, Donny en Amijé, Niels en Rosanna en Stefano en Gelina – zagen elkaar op het strand voor het laatst. Nou ja, voor de komende twee weken in ieder geval.

Ook gaven ze elkaar de laatste kus. Misschien zelfs wel de laatste ooit. Je weet het niet.

Vooral het afscheid van Donny en Amijé viel op. Want mijn god, wat was dat ongemakkelijk. Volgens Amijé wordt Donny altijd een beetje raar als hij in het openbaar moet knuffelen of zoenen. Hm, het zag er in onze ogen vooral uit alsof het niet helemaal lekker gaat in hun relatie. Maar we zullen het de komende tijd zien. Als Donny inderdaad niet van public display of affection houdt, dan zal hij ook niet zo snel voor de camera gaan rollebollen met een verleidster…

Al hebben we vooral het idee dat Amijé wel eens de fout in kan gaan. Donny toont niet super veel affectie en – hallo – hij zei zelfs tegen verleidster Kelly dat hij niet weet of hij wel voor altijd bij zijn vriendin wil blijven – en dan krijgt zij ineens álle aandacht van verleidsters.

De ontmoeting met de verleidsters

Rowena vond het vooral irritant dat haar vent voor iemand koos die niet zo ghetto was als zij. En ze was nu al van zich af aan het bijten als een ware pitbull. Verleidster Taria-Ann vond dat maar onzin. ’Dat laat gewoon zien dat ze heel onzeker is’, zei ze. Naar Rowena schreeuwde ze: ’Ik ben niet zo lief als ik eruit zie hoor!’ Rarrwww.

Ook wel een dingetje: de onbekende deelnemer Stefano en verleidster Danique zijn eigenlijk exen. Ze hebben wat met elkaar gedaan toen het twee weken even uit was met Gelina. Maar – en nu komt het – zij weet niet dat dat met Danique was én dat zij hier nu is. Dat belooft in ieder geval al drama te worden.

Bij Niels en Rosanna is het ook raak. Er is nog niets gebeurd. Of nou ja, Niels legde al wel gezellig zijn hand op het been van Fabiola. Maar in een preview zagen we niemand minder dan verleider Alex. Niels gaat he-le-maal gek worden als Alex weer vieze dingen met zijn meisje wil doen.

Een beetje gek is het wel. Alex, Danique, kijken we nu naar Ex on the Beach of naar Temptation Island?

Waar zijn de mannen?

De mannelijke verleiders kwamen nog wat weinig aan bod in de eerste aflevering vonden we. Al waren de speeddates dan weer wat langdradig om naar te kijken. Kun je prima doorspoelen.

In aflevering 2 hopen we meer van de mannen te zien. Die tweede aflevering kun je overigens ook al kijken op Videoland.

Reageer op artikel:
Temptation Island VIPS aflevering 1: Dit is wat je hebt gemist
Sluiten