Isis van Graas
Isis van Graas Life 27 juni 2019

We zijn nog maar bij de eerste aflevering van Temptation Island VIPS en Pommeline is al in tranen

De koppels van Temptation Island VIPS seizoen 2 zijn bekend en het avontuur der verleiding kan beginnen. Dit keer met extra verleiding en extra schokkende beelden. De eerste aflevering gemist? Wij praten je bij over aflevering 1 zodat je helemaal op de hoogte bent van alle drama in de resorts.

Volgens de koppels, verleiders en verleidsters wordt dit het heftigste Temptation Island seizoen ooit en gaat iedereen de temptation aan. Wij zijn benieuwd.

Lees ook: Met de meiden naar het strand? Wij testten de lekkerste zonnebrandcrèmes voor je

Aflevering 1 Temptation Island VIPS

Ons favoriete programma is weer van start gegaan en aflevering 1 is vanaf vandaag te zien op Videoland. Na het laatste seizoen van de “normale” Temptation Island waren we toch een beetje teleurgesteld, dus verwachten we dat dit seizoen beter dan ooit wordt.

De eerste avond

Het duurt niet lang voordat de spanning is opgebouwd en het tweede seizoen van Temptation Island VIPS echt begint. De koppels geven hun partner nog een laatste kus en vertrekken naar hun resorts. Bij aankomst is er nog geen enkele verleider te bekennen, dus besluiten ze maar te gaan slapen.

Bij de vrouwen wil Shirley voor het slapen gaan toch even haar twijfels kwijt over haar relatie met Damian. Tegen Channah uit ze al haar frustraties en gevoelens, terwijl Damian alleen maar bij “zijn vrouwtje” wil zijn en na de relatietest met haar wil samenwonen.

De kennismaking eindigt in een vleeskeuring

Een nieuwe dag breekt aan en dat betekent dat de kennismaking met alle verleiders en verleidsters eraan zit te komen. Dit jaar zijn het er meer dan ooit en bij binnenkomst kijkt iedereen zijn ogen uit. Ook worden er weer heerlijke openingszinnen gegooid. Verleider Jonah versiert vrouwen beter dan een kerstboom en verleider Joris ziet zichzelf als een mug, want voordat je het weet prikt hij je. Oké, dat is duidelijk.

Bij de verleidsters zit er voor Fabrizio en Quentin een bekende bij, namelijk Lie. Fabrizio vertelde dat hij en Lie eerder “iets korts” hebben gehad en ook Quentin heeft met Lie in de villa van Ex On The Beach een leuke tijd gehad. Verder vallen verleidsters Danielle en Shané ook goed in de groep.

Heftige emoties tijdens de groepsdate

De koppels moeten op het eerste gezicht hun temptation uitkiezen. Met de uitgekozen mensen gaan de koppels op groepsdate en leren ze elkaar beter kennen. Maar daar blijft het niet bij, want even later varen de twee boten vlak langs elkaar. Dat vraagt natuurlijk om heen en weer geschreeuw, van “I love you” tot “jij met die krullen, ***“.

Bij Pommeline schiet de stress van hot naar her, want zij ziet verleidster Lie op de boot van Fabrizio en trekt het niet meer. Hoewel de kwade emoties van Channah en verdrietige Pommeline de boventoon voeren, is Shirley niet enthousiast tijdens het zien van haar liefde en dat schiet bij Damian in het verkeerde keelgat.

Waar is het feestje, hier is het feestje

In het resort van de mannen gaat het er gezellig aan toe en wordt er veel gedanst. Thomas maakt het wel heel gezellig en dat zien de anderen ook. Fabrizio weet zeker dat Thomas slechte beelden geeft en de verleidsters zijn het daarmee eens. Ook bij de vrouwen zit de sfeer erin en komt iedereen een beetje los. Totdat op beide resorts een vuurwerkshow te zien is, want dat betekent foute boel, toch?

Lees ook: Lukt het niet in de liefde? Grote kans dat je vaak een Toyfriend aan de haak hebt geslagen

Reageer op artikel:
We zijn nog maar bij de eerste aflevering van Temptation Island VIPS en Pommeline is al in tranen
Sluiten