Renée
Renée | LinkedIn Life 29 aug 2019

Spoiler alert! Thomas laat Daniëlle alle hoeken van de badkamer zien en Shirley zoent twee mensen

We zijn terug met je wekelijkse Temptation Island VIPS update. Tien dagen geleden begonnen de koppels namelijk vol goede moed aan de relatietest, maar inmiddels weet je dat het niet meer zeker is of de koppels wel als stelletje naar huis gaan. Wat er in aflevering 10 gebeurt lees je hieronder.

Wil je ook Temptation Island VIPS aflevering 10 online kijken? Je checkt het hier op Videoland. Dit is de enige plek waar je de aflevering legaal kunt zien.

Wat gebeurt er in Temptation Island VIPS aflevering 10?

Nu de relaties op klappen staan, lopen de (seksuele) spanningen steeds meer op. Met het derde kampvuur op het programma daalt het vertrouwen met ieder beeld. We eindigden de vorige aflevering bij de vrouwen. Door de verbroken afspraken tussen Yasmin en Thomas werden zij getrakteerd op een vuurpijl.

Thomas ligt in ieder geval niet te huilen in een hoekje om zijn verbroken relatie. Fabrizio voorspelt alvast hoe de avond verloopt: die twee samen naar de kamer. Ondertussen wordt de klik tussen Damian en Djamiah oprecht sterker, waardoor het steeds moeilijker voor hem wordt.

Thomas gaat all the way

Seks op televisie is ongetwijfeld niet iets wat Thomas trots kan maken, dus hij zoekt de ene plek in het huis op waar geen camera’s zijn. De pompgeluiden die vervolgens uit de badkamer komen zeggen wel genoeg. Grote kans dat hij haar alle hoeken van de badkamer heeft laten zien. Spijt? Dat heeft ‘ie zeker niet.

De mannen daarentegen zijn absoluut niet te spreken over deze actie. Ondanks dat hij weer vrijgezel is, heeft hij geen idee wat Yasmin precies gedaan heeft. Wat de context is. Stuk voor stuk zeiden de mannen dat hij het niet moest doen, en toch deed ‘ie het.

Angie exposed Orpheo

Ondertussen heeft verleidster Angie een onderonsje met twee andere meiden. Ze vertelt over haar date met Orpheo en van één ding is ze zeker: deze man is niet maar één keer vreemdgegaan in zijn relatie. Gelukkig weten we dat Liessinde zich niet gek laat maken, maar dit kan nooit leuk zijn om te horen. Angie zegt hoe hij verandert in een player als de camera’s weg zijn en dat is slecht nieuws voor zijn vriendin.

Orpheo wordt ondertussen dronken gevoerd

Orpheo heeft het geluk dat hij nog een single date op het programma heeft staan. Hij kiest zijn temptation Laetitia uit, wat een leuke middag beloofd te worden. En let eens op, iedere keer als hij op date gaat, is het een date waar veel drank in het spel is. Probeert de productie hem dronken te voeren om een reactie uit te lokken?

Het kampvuur voor het vrouwen

Na tien dagen en elf nachten worden de vrouwen weer bij het kampvuur verwacht. Inclusief spectaculaire vuurwerkshow, want Thomas heeft natuurlijk ie-de-re afspraak verbroken. Dat wordt een gezellige zitting. We beginnen in ieder geval met Liessinde en meestal beginnen we met de eerste beelden rustig.

Ze had totaal niet verwacht dat haar lover al zo loslippig zou zijn. Je ziet dat Liessinde overdonderd is en we voelen met haar mee. Yolanthe praat volledig op haar in, waardoor ze zich nog verdrietiger voelt.

Pommeline doet mee aan Temptation Island VIPS om Nederland en België te laten zien dat ze meer is dan een verleidster. De beelden die ze te zien krijgt vallen mee, maar ze snapt niet waarom Fabrizio boos is op haar. Voor het eerst moet ze lachen bij een kampvuur. Pom wordt wel steeds banger dat Fabri gevoelens krijgt voor Julia.

Shirley krijgt oude beelden van Damian te zien, omdat hij zich de afgelopen dagen voorbeeldig heeft gedragen. Ze hebben nog een fragment van hem en Lie bewaard om haar hoofd gek te maken. Ze wordt zó pissig, arme Shir.

Wat Yasmin te zien krijgt, weet je inmiddels wel. Maar het moet moeilijk blijven om te zien hoe je vriend vreemdgaat, terwijl je eigenlijk samen naar huis had willen gaan.

Shirley en Yasmin gaan voor elkaar

Yasmin hoeft na Thomas geen man meer en wil vanaf nu alleen nog maar vrouwen. Shirley vindt dat geen probleem en vraagt of Y haar alsjeblieft wil zoenen. En ja hoor, de meiden gaan er vol voor. Damian gaat hier niet blij mee zijn, want Shir mag alleen met meiden zoenen als hij erbij is. Dat gaat ‘m vast een vuurwerkshow opleveren. Maar WACHT EVEN. Mitch geeft haar óók nog eens een kus op de mond. Huh. Wat?

Tot volgende week. 🔥

Meer Temptation Island VIPS:

Reageer op artikel:
Spoiler alert! Thomas laat Daniëlle alle hoeken van de badkamer zien en Shirley zoent twee mensen
Sluiten