Renée
Renée | LinkedIn Life 28 aug 2019

Arme Liessinde! Ze heeft morgen haar eerste kampvuur en ze is al compleet in tranen

De spanning stijgt in zowel Villa Spica als Ban Suriya en oh, oh, oh. We kunnen niet wachten op Temptation Island VIPS aflevering 10. Gaat Thomas officieel de mist in? Gaat Orpheo verder met ongestoord flirten? We praten je in dit artikel alvast bij over de uitzending van morgen.

De titel van de vorige aflevering was Karma Is A B*tch. Nu zijn we héél benieuwd wat Temptation Island VIPS aflevering 10 voor ons in petto heeft. We gokken in ieder geval dat de koppels steeds meer afstand van elkaar gaan nemen…

Wat gebeurt er in Temptation Island VIPS aflevering 10?

Thomas deed natuurlijk een potje tongtikkertje op de bar met zijn Daniëlle. Volgens Fabrizio was dit vooral wraak. Hoe ver gaat ‘ie nu? Zodra Yasmin het vuurwerk te zien krijgt, barst ze los. “Die jongen blijft me verbazen.” Maar hé, het is nu niet aan haar om het heilige boontje te spelen.

Natúúrlijk ging haar inmiddels ex-vriend veel te ver met zijn dirty talk. Maar uiteindelijk was zij degene die als eerste fysiek werd. En hé, dan heeft Tho er schijnbaar geen problemen mee om ook fysiek te worden. “Ik noem hem niet eens meer Thomas. Ik noem hem echt loser.”

Thomas is los

Inmiddels kent Thomas inmiddels bijna geen grenzen meer. Fabrizio noemt hem een vieze patser, want het lijkt erop alsof T ieder moment pakt voor tongtikkertje met Daniëlle. Fabrizio doet alvast de voice-over voor zijn vriend: “Doei mensen, we gaan naar de kamer.” Dit wordt ongetwijfeld vuurwerk voor Thomas, maar ook voor Yasmin.

Damian wordt verleid door Djamiah

Djamiah kan één ding goed en dat is haar lichaam bewegen. Damian staat inmiddels toch zeker al meer dan zeven hele dagen droog en z’n mond valt open zodra zij sexy beweegt voor hem. Laat je niet gek maken, Damian. Shirley gaat dit niet leuk vinden.

Voor Orpheo hebben we geen woorden

Orpheo is ondertussen net iets meer dan 24 uur in de villa en man, wat praat hij veel zonder iets te zeggen. Behalve dat hij wel vreemd zou kunnen gaan. Hiermee gaat hij zijn vriendin zeker niet trots maken, want bij haar eerste kampvuur is het meisje al compleet gebroken.

Shirley en Yasmin zoeken de verleiding bij elkaar op

Is het vreemdgaan als twee vrouwen elkaar zoenen? Daar zijn de meningen over verdeeld. Omdat Yasmin en (wat lijkt op) Shirley de verleiding ook voelen, zoenen ze elkaar. We zijn benieuwd of dit vóór of ná het kampvuur is.

Morgen is de aflevering vanaf 09:00 uur te zien op Videoland.

Meer Temptation Island VIPS:

Reageer op artikel:
Arme Liessinde! Ze heeft morgen haar eerste kampvuur en ze is al compleet in tranen
Sluiten