Renée
Renée | LinkedIn Life 5 sep 2019

Op dag 11 van Temptation Island VIPS sneuvelt er wéér een relatie

Het is dag elf op Temptation Island VIPS en we moeten zeggen, het derde kampvuur hakte er flink in bij de vrouwen. De relatietest was nog nooit zo heftig voor de koppels als tijdens dit seizoen. Nu de eerste relaties officieel gesneuveld zijn rest ons nog maar één vraag: overleven de overigen kandidaten het wel of gaan ze met een verleid(st)er naar huis?

De twijfel is flink toegeslagen bij de meiden. Liessinde had alle vertrouwen in haar Orpheo, maar na het kampvuur zijn er twijfels. Shirley is klaar met haar Damian en heeft geen zin om überhaupt nog te blijven. Yasmin heeft alles met Thomas afgesloten, terwijl Pommeline nog altijd bang is dat Fabrizio gevoelens krijgt voor Julia.

De Beautify redactie keek Temptation Island VIPS aflevering 11 op Videoland. Hoog tijd om je bij te praten over de nieuwste aflevering.

Wat gebeurt er in Temptation Island VIPS aflevering 11?

De afleveringstitel A Tropical Nightmare belooft weinig goeds. De mannen krijgen in Temptation Island VIPS aflevering 11 hun kampvuur en Damian wordt onwijs agressief. Shirley lijkt zich nergens druk om te maken, zelfs niet om de zoen met Yasmin. Dat geeft wel aan hoe ze over haar relatie denkt.

Orpheo, wat ZEG jij?

Terwijl Liessinde het boek ‘de kracht van echte vrouwen’ leest, leest haar liefje ‘de kracht van echte mannen’. Zodra de verleidsters ernaar vragen en opgedragen worden om poolshoogte te nemen, komt de man echt met de meest bijzondere uitspraken. Het begint bij dat zijn doel in het leven belangrijker is dan een vrouw en in dit geval zijn relatie.

Maar nu komt het: “Klaarkomen in een vrouw is natuurlijk de erkenning naar haar toe, dat ze het ten eerste goed heeft gedaan en jij voelt je er comfortabel bij. Maar je moet er niet in doordraaien. Je moet haar het gevoel geven dat jij de man bent die daar verantwoordelijk mee omgaat en die niet altijd even makkelijk te bevredigen is. Als jij op verzoek van je vrouw klaarkomt zonder daar zelf een keuze voor te hebben gemaakt, dan laat jij je de macht ontnemen.”

Allereerst: wat zijn dit voor rare, loze zinnen en hallo… Uit welke eeuw kom jij?

Shirley verbreekt haar relatie met Damian

Yolanthe is op bezoek bij de meiden in Villa Spice en Shirley heeft een onverwacht nieuwtje voor de presentatrice. Als Yo vraagt naar Shirley en het kampvuur van de vorige avond, geeft ze aan dat ze helemaal niet in een moeilijke relatie zit. Nee, ze is erachter gekomen dat ze er simpelweg geen zin meer in heeft.

“Ik ben hier zo erg gaan nadenken over alles wat er is gebeurd. Niet alleen hier… Ik heb er geen zin meer in.” Ze zet er een punt achter en ze is ervan overtuigd dat het geen bevlieging is. Dat zou in ieder geval wel verklaren waarom ze het met verleider Daan heel gezellig had in de Apenheul.

Er staan dubbel dates op het programma

De kandidaten mogen nog één keer op een normale date voordat de dream dates op het programma staan morgen. Het zijn dit keer geen single dates, maar dubbel dates. Damian en Thomas worden samen op pad gestuurd met hun meiden, waarna D het niet kan laten om naar de relatiestatus van de twee tortelduifjes te vragen.

Thomas geeft aan dat hij denkt dat hij wel afspreekt met Daniëlle in Nederland. Al ziet hij het vooral als een friends with benefits-situatie. Gelukkig is Thomas er wel achtergekomen dat een relatie nu echt niks voor hem is nu.

Het kampvuur

Terwijl de mannen hopen op een goede afloop voor het kampvuur, barst het feest in Villa Spice los. Het laatste feestje staat op het programma. We verwachten dat er veel beelden op het menu staan voor de boys. Als dit maar goed gaat.

Orpheo

Orpheo ziet zijn Liessinde huilen en wat zegt hij? Dat het hem niet veel doet. Hij had het kunnen verwachten en daar heeft hij een punt, want de relatietest is een helse proef. Maar eh, het kan niet leuk zijn om je vriendin zo te zien.

Fabrizio

Fabrizio is als volgende aan de beurt. Hij hoopt écht een keer te zien dat Pom hem mist en man… wist hij maar hoeveel dat meisje gehuild heeft om hem. De programmamakers weten weer precies alles zo te brengen dat Fabrizio niet blij is met wat hij ziet. Gelukkig lacht hij, omdat hij zijn vriendin ziet lachen. Ahhhh. We balen nog steeds dat ze inmiddels niet meer samen zijn, want op beeld lijken ze zo leuk samen.

Zijn tweede beeld is veel minder goed, want hij ziet een boze Pom. Fabri is inmiddels compleet in de war. Zijn humeur was eindelijk beter, maar het duurde niet langer dan een halve minuut.

Thomas

Thomas beseft inmiddels hoe hij zichzelf gedragen heeft en heeft spijt van zijn acties. Hij realiseert dat Yasmin hem alsnog pijn kan doen door slechte beelden te geven. De programmamakers schotelen hem het truth or dare-beeld voor waarbij Yas verleider Stuwey zoent.

Nog steeds snapt hij niet waarom Yasmin zo reageert. “Ik ben oprecht geweest. Ik heb alleen maar dingen gedaan die ik aan het eind prima kan uitleggen.” We hebben het met hem te doen, want je ziet dat hij inderdaad niet weet waar het mis is gegaan.

Damian

Nu Damian als laatste zijn beelden krijgt in Temptation Island VIPS, heeft hij het rekensommetje al gemaakt. De vuurpijl was voor hem. Hij geeft nog niet op na het eerste beeld en dat is sterk van hem. “Het is nog allemaal te bespreken.”

Zodra hij een zoenende Shirley ziet, wéét hij hoe laat het is. Dat hij zo koel blijft bij het kampvuur is echt heel knap. Damian geeft de relatie nog niet op, maar geeft wel aan dat Shirley tegen de grens aan zit. Houd je vast voor het ergste: ze laten het beeld met Yolanthe zien.

Het is zo onwijs pijnlijk om op zo’n beeld te zien te krijgen dat je vriendin niet met je verder wil. De arme jongen heeft de tranen in z’n ogen staan.

Damian flipt compleet

Hoe langer Damian de tijd heeft om over zijn beelden na te denken, hoe bozer hij wordt. Om zijn woede te kunnen uiten pakt hij de boksbal die bij de villa staat. In de volgende aflevering gaat hij nog even door, maar al snel is er verleidster Djamiah die een borst aanbiedt om op te huilen.

Houd Damian zich aan zijn woorden dat hij zijn handen, tong en geslachtsdeel netjes bij zich houdt? Tot volgende week.?

Meer Temptation Island VIPS:

Reageer op artikel:
Op dag 11 van Temptation Island VIPS sneuvelt er wéér een relatie
Sluiten