Nathalie Marijnissen
Nathalie Marijnissen Life 4 september 2019

Heftig! Damian draait helemaal door in de volgende aflevering van Temptation Island VIPS

Morgen is het weer zover. Aflevering 11 van Temptation Island VIPS staat dan weer online. Dat dit seizoen heftig is hoeven wij jou niet meer te vertellen. Tijd om jou dus te vertellen over wat iedereen morgen te wachten staat.

De vorige aflevering was een van de heftigste tot nu toe. Voor de meiden stond er weer een kampvuur klaar. Yasmin kreeg te horen hoe Thomas intiem was met Danielle in de badkamer. En ook Shirley was boos op Damian door de beelden die zij kreeg te zien.

Wat gebeurt er in Temptation Island VIPS aflevering 11?

Nu er al een relatie officieel gesneuveld is, zijn we bang dat er in de volgende aflevering nog eentje ten onder gaat. Het volgende kampvuur voor de mannen staat namelijk op de planning.

De vorige aflevering sloten we af met een vuurpijl voor de mannen waardoor Damian zich zorgen ging maken om zijn vriendin en relatie. En dat is terecht. Zo zagen we Shirley zoenen met Yasmin en gaf ze ook Mitch nog een kus op de mond.

Het is weer tijd voor een date

In de aflevering van morgen zien we Damian en Thomas op date gaan samen met Djamiah en Danielle. Tijdens deze date houdt Thomas met alle liefde de billen van Danielle vast tijdens het schieten. Zou hij nog wel weten wie Yasmin is?

Ook de dames gaan op date. Zo kiest Liessinde voor Mitch en vraagt ze zich of haar lover echt zo stiekem is als ze te zien krijgt. En Pommeline vertelt tijdens haar date met Joris dat ze bang is voor de dreamdate.

Shirley is er klaar mee

Shirley zegt dat ze er eigenlijk helemaal geen zin meer in heeft en Yolanthe weet niet goed hoe ze hierop moet reageren. Zal Shirley nu echt klaar zijn met Damian of gaat dit over iets anders? Dat Shirley kan veranderen van mening hebben we al vaker gezien dit seizoen.

Het kampvuur voor de mannen

Het is weer tijd voor een kampvuur voor de mannen. We zien vooraf dat Damian gek wordt en wij weten wel bijna zeker dat dit kampvuur niet veel goeds gaat brengen voor hem. Ook Thomas verwacht het ergste.

Orpheo krijgt een beeld te zien van zijn vriendin Liessinde die tijdens een fragment laat zien dat ze niet wil huilen. Nu denk je dat hoort je als lover wel iets te doen, maar bij Orpheo is dit niet het geval. Hij reageert kalm en gebruikt zelfs de woorden “Dit doet mij niet echt zoveel.” Zou hij zich al helemaal vrijgezel voelen in dat huis met Laetitia en Angie?

Pommeline kreeg vorige week een beeld te zien waarbij ze zelfs weer kon lachen. Maar voor Fabrizio is dat deze week niet het geval. Hij krijgt twee beelden te zien en lijkt allesbehalve blij. Sterker nog, hij zegt dat hij een derde beeld wil zien zodat hij helemaal kan gaan flippen. Benieuwd wat hij heeft gezien van zijn Pommeline die niets slechts over hem te zeggen heeft.

Damian gaat door het lint

Wij denken dat Damian de beelden gezien heeft gekregen van een zoenende Shirley en Yasmin. In de vorige aflevering hoorden we Shirley zeggen dat hij echt niet blij gaat zijn met de beelden van haar en Yasmin. Dit is nog maar zacht uitgedrukt. Na terugkomst van het kampvuur zien we Damian een bokszak aanvallen met de vraag waarom ze zo dom kan zijn.

Zo te zien wordt het weer een aflevering met veel drama. Aflevering 11 kan je morgen vanaf 09:00 uur kijken op Videoland.

Meer over Temptation Island VIPS:

Reageer op artikel:
Heftig! Damian draait helemaal door in de volgende aflevering van Temptation Island VIPS
Sluiten