Yasmine Esser
Yasmine Esser Life 9 augustus 2018

Temptation Island VIPS aflevering 11: Deze koppels gaan samen naar huis en deze deelnemers als single

Terwijl we nog in shock zijn van de beelden van Temptation Island VIPS aflevering 10 – hallo Stefano, wat flik je ons nou met Zwanetta?! – is het alweer tijd voor het allerlaatste kampvuur. Het kampvuur waar de koppels elkaar weer ontmoeten. Maar wie gaat er nog als koppel naar huis en wie gaat terug naar Nederland als single?

Temptation Island VIPS aflevering 11 gemist?

Eindelijk hebben we antwoord op de vraag hoe de koppels reageren als ze elkaar weer zien. En dat was lang niet in elk geval leuk en gemakkelijk. Want man, er waren wat ongemakkelijke momenten bij.

Zijn Niels en Rosanna nog samen?

Als eerst was de beurt aan Niels en Rosanna en jeetje wat een drama was dat. Niels verklaarde tijdens de dreamdate dat hij nu een relatie heeft met Fabiola, maar tegen Rosanna zegt hij dat hij dat alleen maar zei om de verleidster een goed gevoel te geven. Ehh…

Beide deelnemers ontkennen ook hoe ze zich hebben gedragen. Rosanna zegt dat ze niet heeft gedronken terwijl ze bij het eerste feestje zei dat ze ging slapen omdat ze lam was. En Niels zegt dat hij zijn (ex?) vriendin niet heeft uitgescholden, terwijl we overduidelijk horen dat hij haar uit maakt voor *piep* hoer.

En zo zitten ze een beetje te kibbelen met elkaar.

Het is onduidelijk of ze samen weggaan. Yolanthe zegt: ’Bedankt voor het meedoen’. Geen duidelijk antwoord hier nog.

Zijn Ruud en Rowena nog samen?

Dan is beurt aan Ruud en Rowena. Ze zijn beide duidelijk gespannen. En Rowena vindt dat Ruud het een en ander uit te leggen heeft, vanwege zijn grote mond (’Ik wil haar neuken’, ‘Ik heb last van m’n dop’ en al dat soort uitspraken).

Ruud vindt echter dat hij zich keurig heeft gedragen, omdat hij niet is vreemdgegaan. Maar hij weet zich wel er uit te lullen bij Rowena. Dit zijn overigens zijn eigen woorden.

De twee knuffelen elkaar en hebben overduidelijk nog dingen met elkaar te bespreken, maar ze gaan wél samen naar huis. Als koppel dus.

Zijn Donny en Amije nog samen?

Amije roept, voor ze Donny weer ziet, eerst Danique ter verantwoording. Ze is bang dat Donny gevoelens heeft gekregen voor de roodharige verleidster en dat wil ze toch wel even bij haar checken. Ze kiest niet voor de makkelijk weg.

Danique zegt eerlijk dat Donny en zij het gezellig hadden én dat de twee een tatoeage hebben laten zetten. Daar schrikt Amije wel van, maar goed, het is beter dan seks of zoenen natuurlijk.

Dan de confrontatie met Don. Amije is meteen in tranen en vraagt of hij nog wel met haar verder wil. Pijnlijk, want Donny draait om de vraag heen. Uiteindelijk antwoord: hij weet het niet.

Op de vraag of ze samen naar huis gaan is het antwoord dat hij het niet meteen wil opgeven. Hij is niet iemand die de handdoek in de ring gooit en hij wil vechten voor zijn relatie, maar hij heeft ook tijd nodig om na te denken. Oei.

Zijn Stefano en Gelina nog samen?

Dan het uur van de waarheid. Gelina neemt plaats bij het kampvuur. Ze komt eerst oog in oog te staan met Danique én met Zwanetta, maar die twee laten weinig los. Tja, het is toch ook wel aan Stefano om nu in details te treden.

Als Stefano en Gelina naast elkaar bij het kampvuur zitten, vraagt zij hem wat er nou is gebeurd. En hij zegt met een stalen gezicht dat er NIETS is gebeurd. Yolanthe en Kaj dringen aan dat hij open kaart moet spelen en vragen meerdere keren of er écht niets is gebeurd.

Gelina weet nu al wel dat Stefano zit te liegen. Maar ze weet nog niet hoe erg het is. Tot dat ze te horen krijgt dat er audiofragmenten zijn van de dreamdate.

Je ziet Stefano schrikken, want hij dacht écht dat hij er mee weg zou komen. Hoe dan? Hoe kon hij nou denken dat niemand ooit zou merken dat hij seks had gehad met Zwaneta? Hoe dan? Hoe kon hij dat in godsnaam denken?

Gelina hoort de beelden en wij kregen het er een beetje misselijk van. Arm meisje.

Het is duidelijk dat ze hier niet als koppel weggaan.

Toch zijn ze nog meerdere keren samen gespot na Temptation en lijkt het erop dat ze toch weer samen zijn. Nee, nee, Gelina. Je verdient zoveel beter. Doe het niet. Er zijn mannen op de aarde die zoveel beter voor je zullen zijn. Geloof ons.

Reageer op artikel:
Temptation Island VIPS aflevering 11: Deze koppels gaan samen naar huis en deze deelnemers als single
Sluiten