Yasmin gaat een stapje verder in de nieuwste Temptation aflevering

Dag twaalf is aangebroken op Temptation Island VIPS. Het derde kampvuur bij de mannen was weer erg heftig en dit betekende ook het einde van een tweede relatie. In deze aflevering is het tijd voor de beruchte dreamdates. Nu er officieel twee relaties gesneuveld zijn is de vraag of de overige twee relaties stand zullen houden na deze dates.

Het derde kampvuur van de mannen sloeg in als een bom. Vooral voor Damian kwamen de beelden hard aan. Hij kreeg tijdens zijn fragment te horen dat zijn vriendin een punt zet achter hun relatie. Thomas wist niet dat het nog erger kon dan hij al dacht en Fabrizio zag in dat hij misschien iets te snel boos was geworden.

De Beautify redactie keek Temptation Island VIPS aflevering 12 op Videoland. Hoog tijd om je bij te praten over de nieuwste aflevering.

Wat gebeurt er in Temptation Island VIPS aflevering 12?

De afleveringstitel I want you to want me zegt al veel. Met nog één hoogtepunt te gaan is de vraag nog maar of de overige twee relaties ook stand houden tijdens deze ultieme relatietest. Het is tijd voor de dream dates.

Het is over en uit tussen Damian en Shirley

In de vorige aflevering zagen we Damian na terugkomst van het kampvuur al helemaal door het lint gaan. In deze aflevering gaat het nog een stapje verder. Hij heeft geen zin in iemand en wil met rust gelaten worden. In woede breekt hij nog net zijn kamer niet af.

Maar de boze Damian is verdwenen wanneer Djamiah hem een privé show geeft. Zo heeft zij niet een schouder om op uit te huilen maar duwt ze even haar borsten in zijn gezicht. Als hij eenmaal terug is op zijn kamer komt de woede door wat er gebeurd is toch weer naar boven.

Ondertussen is het feest in villa van Spice los gebarsten en na een paar drankjes heeft Shirley een duidelijke visie op haar relatie. Zo kan ze niets positiefs meer vertellen over Damian. Ze is hem spuugzat en hoeft hem echt niet meer.

“Ik pas gewoon niet bij hem. Hij en ik kunnen gewoon niet samen zijn, want dan moet ik heel de tijd alleen maar op m’n tenen lopen en kijken dat ik hem niet boos maak. Dat er niet dit gebeurt, dat er niet dat gebeurt. Ik kan gewoon echt niet doen wat ik wil met hem.”

Net zoals Joris vragen wij ons af of ze hem echt los gelaten heeft en het niet verandert als ze hem weer terug ziet. Maar Shirley is er zeker van. Ze heeft voor het eerst goed nagedacht en is er helemaal klaar mee.

Yasmin en Stuwey gaan all the way

Yasmin en Stuwey trekken steeds meer naar elkaar toe. Yasmin komt erachter dat ze zich aangetrokken voelt tot Stuwey op een manier die ze nog niet eerder gevoelt heeft en ook Stuwey merkt het. Ze kiest daarom ook voor hem om met haar mee te gaan op dreamdate.

Thomas deelt al langer het bed met zijn grootste temptation. Maar ook Yasmin deelt het bed nu samen met verleider Stuwey en als wij de geluiden mogen geloven zijn ook zij all the way gegaan.

Orpheo verandert wanneer de camera’s weg zijn

Orpheo blijft ons elke aflevering weer verbazen. Zo vindt hij Temptation meer de Champions League en wil graag verleidsters Leatitia én Angie meenemen op dreamdate, maar kiest uiteindelijk toch voor Angie. Zij heeft echter maar één doel en dat is bewijzen dat hij echt niet te vertrouwen is.

Wanneer de camera’s in de buurt zijn gedraagt Orpheo zich voorbeeldig maar wanneer de camera’s zich weer terug trekken, komt opnieuw zijn ware aard naar boven. Terwijl Orpheo zegt dat hij geen geile dingen tegen Angie heeft gezegd, vertellen de beelden toch iets heel anders: “Je bent gewoon als ik jou moet omschrijven ben je gewoon best wel een geil persoon.”

Shirley zegt sorry tegen Damian

Shirley heeft gekozen voor haar grootste temptation Joris waar zij de afgelopen dagen steeds meer naar toe trok. Zo mist ze Damion ook helemaal niet. Ze slapen samen in een bed en het eindigt met de woorden “sorry Damian”, maar waarvoor moet Shirley sorry zeggen? Zouden ze verder zijn gegaan tijdens de dreamdate?

De hereniging

De volgende keer zien de koppels elkaar naar twee zware en heftige weken weer terug. Als we de beelden zien kunnen we alles behalve een gezellige hereniging verwachten tussen drie koppels. Wij kunnen nu al niet meer wachten op de volgende aflevering. Tot volgende week. 🔥

Meer over Temptation Island VIPS:

Reageer op artikel:
Yasmin gaat een stapje verder in de nieuwste Temptation aflevering
Sluiten