Shirley zegt ‘sorry Damian’ bij de dreamdates en we weten allemaal wat dat betekent

Het is weer bijna zover lieve sensatiezoekers. Aflevering 12 van Temptation Island VIPS is morgen weer te zien. Tijd om je daarom weer bij te praten over wat er gaat gebeuren in deze aflevering. Dit keer staan de dreamdates op de planning.

Dit seizoen stelt ons zeker niet teleur. De vorige aflevering was weer erg heftig. Shirley zet een punt achter haar relatie met Damian. Die krijgt dit beeld natuurlijk te zien tijdens het kampvuur en draait bij terugkomst in het resort helemaal door.

Wat gebeurt in Temptation Island VIPS aflevering 12?

Na twaalf dagen de ultieme relatietest aan te gaan is het nu tijd voor de koppels om op dreamdate te gaan. Twee van de vier relaties zijn ondertussen al gesneuveld en de vraag is maar of de andere twee koppels het wel gaan overleven.

Damian krijgt weer een show

Damian krijgt tijdens het derde kampvuur te horen dat Shirley een punt achter hun relatie heeft gezet. In de volgende aflevering breekt hij in woede nog net zijn kamer niet af. Maar gelukkig is daar zijn grootste temptation Djamiah die hem wel even een showtje geeft en haar borsten in zijn gezicht duwt.

Terwijl het feest in Villa Spice tot een einde komt zien we Shirley samen met Joris in haar kamer. Op het beeld dat wij te zien krijgen ziet het er wel er gezellig uit tussen de twee. Zien we daar nou een kus?

Orpheo is weer sneaky bezig

De ware aard van Orpheo komt weer naar boven wanneer hij denkt dat de camera’s weg zijn. Zo horen we hem zeggen: “Als ik jou moet omschrijven, ben jij gewoon best wel een geil persoon.” Serieus Orpheo? Zou hij dan echt niet denken aan zijn arme vriendin Liessinde die constant een hand boven zijn hoofd houdt?

Shirley en Joris

Shirley heeft haar temptation Joris gekozen op dreamdate. Het zag er al erg gezellig uit in haar slaapkamer, maar tijdens de dreamdate delen ze zelfs samen het bed. En wat gaat Shirley doen waarvoor ze “Sorry Damian” gaat zeggen? Wij zijn in ieder geval al helemaal klaar voor de volgende aflevering van Temptation Island VIPS.

Temptation Island VIPS aflevering 12 staat morgen om 09:00 uur op Videoland.

Meer over Temptation Island VIPS:

Reageer op artikel:
Shirley zegt ‘sorry Damian’ bij de dreamdates en we weten allemaal wat dat betekent
Sluiten