Renée
Renée | LinkedIn Life 19 sep 2019

Holy moly! De hereniging van de koppels in Temptation Island VIPS is de heftigste die we in tijden hebben gezien

Ahhhhh, we weten niet of we er klaar voor zijn. Met onze muis hangen we boven Temptation Island VIPS aflevering 13 op Videoland, want we gaan beginnen aan het einde van de dream dates en het begin van de hereniging. Gisteren schreven we al wat je ongeveer kunt verwachten, maar toch blijft het spannend.

Niet alleen betekent dit het einde van het Temptation Island VIPS seizoen, aflevering 13 staat ook in het teken van de helse ontmoeting tussen de koppels. Omdat er zoveel is gebeurd, weten we niet hoe iedereen gaat reageren. Zou Damian nog last hebben van een woede-aanval? Heeft Thomas eindelijk door dat zijn gedrag ver ging? We praten je bij.

Wat er in Temptation Island VIPS aflevering 13 gebeurt

Goed, veertien dagen geleden beloofden de koppels elkaar nog trouw te blijven. Inmiddels worden ze naast iemand wakker tijdens de dream date. Er is veel gebeurd, want de verleiding was groot. Wie is gezwicht en wie houdt zich sterk?

De dream dates

We beginnen zoals het heurt nog even met de dream dates. Thomas heeft lekker gerollebold met Daniëlle, maar het naderende kampvuur zorgde wel voor nachtmerries. Yasmin wordt ondertussen wakker naast Stuwey. Ze is zich heel bewust van wat er die avond op het programma staat. De confrontatie belooft heftig te worden, want Yas heeft super veel vragen voor haar ex.

Je hart breekt wederom als je Liessinde hoort praten over de misstap van Orpheo. Guido trapt er niet in als Liessinde wederom de schuld bij zichzelf neerlegt. “Ik herken een sneaky bastard van 10 kilometer afstand en Orpheo is één van de jongens.” Daar slaat de verleider de spijker op z’n kop. “Ze is gewoon helemaal gebrainwasht door die jongen.”

Orpheo lijkt niet fysiek iets misdaan te hebben tijdens de relatietest, maar zijn woorden gaan ver. Wanneer hij denkt dat de camera’s en zenders uit zijn, komt hij weer een stap dichterbij. Tegen Angie zegt hij: “Als ik jou moet omschrijven, ben jij best wel een geil persoon.” Daar blijft het niet bij, want de verleidster heeft zijn ‘slang’ gezien.

Het allerlaatste kampvuur

Na twee onwijs lange, zware weken zien de (ex-)koppels elkaar weer bij het kampvuur. Wie sluit elkaar in de armen en wie verlaat vechtend het programma? Daar komen we nú achter. Allereerst krijgen de kandidaten de mogelijkheid om de verleiders en verleidsters te spreken. Lekkere plottwist weer in Temptation Island VIPS, maar we kunnen niet zeggen dat we verrast zijn.

Liessinde en Orpheo

Het koppel dat als laatste kwam, mag elkaar als eerste zien. Ze krijgen nog extra beelden te zien. Drie keer raden waarom: ze willen Liessinde duidelijk maken dat haar prins op het witte paard niet te vertrouwen is. Orpheo laat zich niet gek maken, maar Liessinde daarentegen…

De arme vrouw krijgt álle narigheid over zich heen tijdens de laatste beelden en hè, hè. Ze kan niet langer haar hand boven zijn hoofd houden. “Ik heb er geen woorden voor. Geen respect naar mij toe, terwijl ik al die tijd alleen maar respect naar hem toe heb getoond.” De schat, ze is veel te goed hiervoor.

De hereniging is allesbehalve liefdevol, want Liessinde voelt zich duidelijk gekwetst nu Orpheo niet geslaagd is in Temptation Island VIPS. In plaats van een arm om haar heen te slaan, zegt hij heel bot ‘heb je wat te vertellen’. Gast. In plaats van toegeven dat hij inderdaad de dingen heeft gezegd die hij heeft gezegd, blijft hij vragen wat Liessinde gezien heeft.

Hij is haar wéér compleet gek aan het maken in haar hoofd. Guido heeft gelijk, hij brainwasht haar. Ze verlaten Thailand als koppel, want ze wil hem nog een kans geven.

Pommeline en Fabrizio

Pommeline en Fabrizio begonnen twee weken eerder aan het Temptation Island VIPS avontuur als verloofden. De twee hebben onderschat hoe zwaar het programma is. Het mooie is dat ze allebei een mooie les hebben geleerd. Pommeline weet dat ze zichzelf ook op één mag zetten en dat ze zekerder mag zijn. Fabrizio geeft toe dat hij de reden is waarom de relatie niet lekker ging. “Ik heb haar voor lief genomen.”

De hereniging van dit koppel is zó mooi om te zien, omdat ze oprecht blij zijn om elkaar in de armen te sluiten. De liefde spat ervan af en daarom is het zo jammer dat ze in België alsnog uit elkaar zijn gegaan.

Shirley en Damian

Het volgende koppel is Shirley en Damian. Zij maakte er een einde aan in Temptation Island VIPS, maar is er toch nog een kans dat ze bij elkaar komen? Damian beseft dat hij al die tijd meer verliefd was op Shirley dan zij op hem.

Damian grijpt de kans aan om verleider Joris te spreken. Hij wil weten of Shirley hem gemist heeft (het antwoord is nee). Duidelijke taal. Bij de hereniging gaat Shirley er met gestrekt been in. Je ziet Damian bozer en bozer worden en de twee zitten echt totaal niet op één lijn. “Ik haat hem echt.”

Yasmin en Thomas

Het einde van Temptation Island VIPS en aflevering 13 is in zicht, maar één koppel heeft elkaar nog niet kunnen zien. Yasmin en Thomas. Hij had nooit verwacht dat één van de twee de fout in zou gaan én dat hij er zo heftig op zou reageren als het wel gebeurde.

De twee hebben het programma zwaar onderschat en Yasmin weet het zeker: ze wil zich niet meer voor de gek houden. Wanneer Yasmin en Thomas elkaar weer voor het eerst onder ogen komen, kunnen ze elkaar amper aankijken. Ze doet een savage actie: ze geeft hem een stuk zeep zodat hij z’n vieze vingers kan wassen.

Thomas begrijpt inderdaad niet wat hij fout heeft gedaan en wat hij allemaal heeft gezegd. Het is duidelijk dat hij de beelden even moet terugzien om misschien iets van Yasmins reactie te begrijpen. Yasmin is helemaal klaar met hem, maar bij Thomas is het duidelijk dat hij haar nog niet helemaal kan loslaten.

Dit was het dan, het einde van Temptation Island VIPS op Thailand. Volgende week staat er nog één aflevering op het programma, waarin er meer duidelijkheid komt hoe iedereen zich nu voelt, wat de relatiestatus van Channah en Quentin is én waarom het over is tussen Pom en Fabrizio.

Tot volgende week. ?

Meer Temptation Island VIPS:

Reageer op artikel:
Holy moly! De hereniging van de koppels in Temptation Island VIPS is de heftigste die we in tijden hebben gezien
Sluiten