Dit is hoe de hereniging van de koppels bij Temptation Island VIPS eraan toegaat

Met nog twee aflevering te gaan is het einde van ons favoriete programma in zicht. Morgen is het weer zover: Temptation Island VIPS aflevering 13 is dan weer te zien. En ook deze aflevering gaat weer heftig worden, want het is namelijk tijd voor de hereniging tussen de koppels.

In de vorige aflevering was het tijd voor de dream dates. Bij de een ging het er gezelliger aan toe dan bij de ander. Bij sommigen misschien iets te gezellig als we de geluiden mogen geloven…

Wat gebeurt er in Temptation Island VIPS aflevering 13?

Het is dag 13 op Tempation Island. De koppels brengen hun laatste ochtend door met hun ultieme temptation en vanavond is het dan eindelijk zover. Na twee zware weken is het tijd voor de hereniging. We kunnen je één ding vertellen: de beelden zien er niet heel gezellig uit.

Fabrizio en Pommeline

Voor Pommeline en Fabrizio was het een zware proef. Maar bij de hereniging zien we dat beiden veel geleerd hebben van deze ervaring. Zo is Fabrizio zichzelf tegengekomen en Pommeline vindt dat ze zichzelf wat vaker op de eerste plaats moet zetten. Wij zijn erg benieuwd hoe de hereniging tussen dit koppel verder gaat.

Damian en Shirley

De relatie tussen Damian en Shirley heeft de ultieme relatietest niet overleefd, maar niet op een manier die we verwachten bij Temptation Island VIPS. Geen van beide ging namelijk vreemd, maar Shirley had toch geen zin meer in de relatie en heeft er een punt achter gezet.

Dat de hereniging tussen de twee daarom allesbehalve gezellig is, is geen verrassing meer voor ons. Zo vraagt Shirley aan Damian waarom hij zo graag mee wilde doen aan Temptation Island VIPS en kijkt Damian nogal geschokt als zij dit zegt.

Thomas en Yasmin

En dan toch wel het moment waar we allemaal op gewacht hebben: de hereniging tussen Thomas en Yasmin. Beiden konden ze de verleiding niet doorstaan en kwam er ook snel een einde tussen de relatie van de twee. Tijdens de hereniging herhaalt Yasmin eventjes fijn de woorden die Thomas tegen verleidster Danielle vertelde. Ook hier ziet het er niet echt leuk uit.

Liessinde en Orpheo

Ze kwamen als koppel later binnen, maar toch heeft Orpheo ons vaak genoeg kunnen verbazen. Liessinde hield keer op keer het hand boven zijn hoofd, maar tijdens het laatste kampvuur zien we toch dat ze breekt. Met tranen over haar wangen vraagt ze aan haar lover waarom hij bepaalde dingen heeft gezegd. Wij zijn benieuwd hoe het tussen de twee gaat aflopen.

Overleven de overige twee koppels de ultieme relatietest? Je ziet het morgen om 09:00 uur op Videoland.

Meer over Temptation Island VIPS:

Reageer op artikel:
Dit is hoe de hereniging van de koppels bij Temptation Island VIPS eraan toegaat
Sluiten