In de Temptation Island aflevering van morgen krijg je te zien dat Fabrizio hartstikke sneaky is geweest

Morgen is het zover, de laatste aflevering van Temptation Island VIPS. Dit jaar gingen vijf koppels de ultieme relatietest aan en de meesten hebben het niet overleefd. Hoe gaat na deze uitdaging met de koppels? Je ziet het in Temptation Island VIPS aflevering 14.

De hereniging tijdens aflevering 13 van Temptation Island VIPS was op zijn zachtst uitgedrukt heftig. Toch hebben twee relaties deze test overleefd. Hoe gaat het nu met de koppels van Temptation Island VIPS? Je ziet het in de aflevering van morgen en dit is wat we kunnen verwachten.

Wat gebeurt er in Temptation Island VIPS aflevering 13?

De relatietest is officieel voorbij en de koppels zijn al weer een tijd in Nederland. Twee van de vijf koppels hebben het overleefd, maar we weten inmiddels al wel dat Fabrizio en Pommeline toch uit elkaar zijn. Hoe zit het met de andere koppels?

Fabrizio en Pommeline

Arme Pommeline, Fabrizio laat ons in deze aflevering weten dat hij met Julia heeft afgesproken achter haar rug om en hun hereniging was nog wel het liefste wat je ooit hebt gezien.

We zien Pommeline in tranen en we horen haar zeggen dat ze zwaar teleurgesteld in hem is. Haar sprookje liep toch niet zo mooi af. Gelukkig weten we dat ze opnieuw liefde heeft gevonden bij iemand anders.

Quentin en Channah

Tijdens dit seizoen moesten Quentin en Channah het programma vroegtijdig verlaten omdat Channah zwanger is. Hun relatie had de test ook niet overleefd, maar hoe gaat het nu met de aanstaande ouders?

De geruchten gaan rond dat de twee toch weer samen zouden zijn, maar tijdens deze aflevering vindt Channah nog steeds dat Quentin bewezen heeft dat hij het echt niet kan. Wij zijn daarom erg benieuwd of de twee nog samen zijn of niet.

Orpheo en Liessinde

Tijdens de hereniging zagen we Liessinde voor het eerst echt breken door de acties van haar Orpheo, maar koos ze er toch voor om als koppel het eiland te verlaten. Toch is haar vertrouwen in Orpheo minder geworden. Wij zijn erg benieuwd of de twee nog samen zijn.

Orpheo kennen we natuurlijk allemaal door zijn aparte uitspraken en ook tijdens deze aflevering komt er weer een mooie uit zijn mond. Zo vindt hij het een feit dat vreemdgaan altijd kan, maar dit keer heeft hij het wel over eerlijk zijn tegen zichzelf. Gaat hij het dan ooit leren?

Thomas en Yasmin

De relatie van Thomas en Yasmin was de eerste die sneuvelde doordat Yasmin helemaal klaar was met zijn uitspraken. Ze zoende daarom met verleider Stuwey en Thomas ging helemaal voor verleidster Danielle.

De hereniging tussen de twee was daarom ook allesbehalve gezellig en Yasmin liet duidelijk weten dat ze geen vrienden meer wil zijn met hem. Gelukkig zien we in aflevering 14 dat ze na het avontuur nu toch wel weer met elkaar kunnen lachen.

Damian en Shirley

Ook deze aflevering ziet het er weer erg gezellig uit bij deze twee. Net zoals tijdens bij de hereniging, maken ze ook nu weer ruzie en noemt Damian Shirley zelfs een heks. Klinkt gezellig…

Benieuwd naar hoe het nu gaat met de koppels? Je ziet de laatste aflevering van Temptation Island VIPS morgen om 09:00 uur op Videoland.

Meer over Temptation Island:

Reageer op artikel:
In de Temptation Island aflevering van morgen krijg je te zien dat Fabrizio hartstikke sneaky is geweest
Sluiten