Isis van Graas
Isis van Graas Life 4 jul 2019

De game is on in de Temptation Island VIPS resorts: dit is wat er gebeurde in aflevering 2

Yes! het is weer donderdag en dat betekent dat er een nieuwe aflevering van Temptation Island VIPS te zien is op Videoland. Deze week staat alweer aflevering 2 online. Gemist? Wij praten je bij over alles wat er aan de hand is in de resorts.

Is er al iemand de fout in gegaan? Dit is wat er gebeurde in de tweede aflevering van onze favoriete guilty pleasure.

Lees ook: Pak je koffers! Dit zijn de leukste steden in Europa voor een last minute girlstrip

Temptation Island VIPS aflevering 2

De mannen en vrouwen van dit seizoen hebben al een beetje hun draai gevonden in de villa, maar het duurt niet lang voordat dat verstoord wordt. in aflevering 2 komen de verleidsters en verleiders van de andere resorts een bezoekje brengen aan hun concurrenten. Een ding is zeker: de temptation begint nu écht.

Het eerste feestje

Als er iemand heeft genoten, dan moet het Shirley zijn. Ze zocht het randje op en ook de wc, maar ging daarna weer vrolijk verder feesten. Channah is erachter dat Mitch en Joris tot nu toe haar temptations zijn en geeft ook toe dat ze best een beetje concurrentie voelt bij verleidster Shané. Fabrizio heeft het erg naar zijn zin met de dames en blijft zelfs over als een van de laatste. Daarmee heeft hij al zijn eerste afspraak met Pommeline verbroken.

De confrontatie

Iedereen maakt zich klaar voor de confrontatie met de concurrentie uit de andere resorts. Bij de mannen gaat het er rustig aan toe, totdat verleider Roy naar voren stapt en de confrontatie op gaat zoeken bij Quentin. Bij de vrouwen is het er ook vredig aan toe gegaan en zijn alle nagels nog heel.

Na de gevreesde confrontatie met de verleiders en verleidsters krijgen de koppels hun eerste extra beeld te zien. Dit jaar zijn is er extra verleiding ingezet en die extra verleiding schoot bij Shirley in het verkeerde keelgat.

Temptation is on

De avond valt en alles wordt weer uit de kast gehaald om er een verleidelijke avond van te maken. Bij Shané gaat alles volgens plan, want Quentin en zij trekken steeds meer naar elkaar toe. Van samen schommelen tot samen douchen: zij ziet kansen bij Quentin. Shirley zoekt Nino op en probeert hem beter te leren kennen. Bij Damian gaat het allemaal wat vlotter, want hij vertelt Lie dat hij de temptation wel aan wil gaan met haar.

Ook Thomas en Danielle trekken steeds meer naar elkaar toe en Thomas is erachter dat hij wel makkelijk iets kan gaan voelen voor de verleiding. Fabrizio is het daarmee eens, want hij is ervan overtuigd dat Thomas het nog moeilijk gaat krijgen de aankomende weken.

Volgende week

Het fotolijstje met extra beelden laat van zich horen bij de dames. Het is tijd voor een 1 op 1 date met de verleiders en verleidsters en kunnen we weer een (iets té) gezellig feestje verwachten. Ook zien we Djamiah op een bed van de mannen liggen en haar shirt uittrekken. Oei, als dat maar goed gaat.

Lees ook: Oh My! Vanaf vandaag verkoopt Starbucks twee nieuwe Frappucino’s en de smaken zijn hemels

Reageer op artikel:
De game is on in de Temptation Island VIPS resorts: dit is wat er gebeurde in aflevering 2
Sluiten