Yasmine Esser
Yasmine Esser Nieuws 12 jun 2018

Temptation Island VIPS aflevering 2 gemist? Dit is wat er gebeurde

We geven het toe, aflevering 1 was nog een beetje tam. De koppels werden voorgesteld aan het publiek. De verleiders en verleidster voorgesteld aan de koppels, er werd gespeeddate en al voorzichtig gefeest. Maar echt spannend was het nog niet.

Temptation Island VIPS aflevering 2 gemist?

Heb je geen Videoland account of heb je simpelweg geen tijd op Temptation Island VIPS aflevering 2 te kijken? Maar wil je toch op de hoogte blijven omdat je anders niet kunt meekletsen met je vriendinnen en collega’s? Geen stress, wij vertellen je wat je hebt gemist in de tweede aflevering van het extra seizoen.

En dat is eerlijk gezegd al best wel wat. Vooral de mannen worden steeds losser en wij Beautify meisjes zijn ervan overtuigd dat er wel een paar mensen de fout in gaan dit seizoen.

Kelly en haar billen gingen er helemaal voor

Ruud was de eerste man die het voor zijn kiezen kreeg. Want verleidster Kelly besloot haar opgespoten billen eens flink te laten zien aan de beste man. In het zwembad ging ze op haar buik liggen en deed vervolgens een trucje met haar billen waar wij alleen maar van durven dromen. Ruud draaide zich om, om de planten aan de zwembadrand eens te bestuderen, maar dit hield hij natuurlijk niet lang vol.

Toch vond Kelly waarschijnlijk dat Ruud niet genoeg sjoege gaf, want ze richtte haar pijlen al snel op Niels. Hij houdt ook wel van een goede bilpartij en liet de verleiding toe.

Kelly sprong letterlijk bovenop Niels in het zwembad en hij stoeide vrolijk mee. Ruud: ’Hij zat als Christiano Ronaldo helemaal de pomp uit te hangen.’

Niels en Fabiola is een ding

Wat Niels er zelf over zegt: ’Ik heb op zich wel een connectie met Kelly. We hebben wel veel dezelfde interesses enzo.’ Uhhuh, dat is hoe je dat noemt inderdaad ‘dezelfde interesses hebben’.

Fabiola keek ondertussen jaloers toe. Maar ze zinde al op een nieuw plan, want o-mijn-god, deze girl maakt later in de aflevering een mega comeback.

De volgende avond zorgt ze er namelijk voor dat Niels en zij zijn afgezonderd van de rest, voor een goed gesprek. Daar maakt ze Niels eerst wijs dat ze nog maar met één man naar bed is geweest in haar leven. Overduidelijk een dikke leugen, maar hij gelooft echt in haar onschuldige voorkomen.

Totdat ze met hem mee naar zijn kamer gaat en vervolgens sexy op het bed gaat dansen. ’Sorry ik verkracht heel je bed’, aldus Fabiola. Met heel weinig kleren aan. Feitelijk gebeurt er niets, maar als Rosanna de beelden te zien krijgt, wordt zij natuurlijk he-le-maal gek.

Hoewel, Fabiola liet wel weten dat ze Niels z’n piemel even had aangeraakt in het voorbijgaan. Interesting.

Danique en Stefano

Danique en Stefano hadden ook een dingetje deze aflevering. Zij kenden elkaar natuurlijk al en zijn ‘exen’. Al is er volgens Stefano niet zo veel gebeurd tussen hen. Én hij zegt dat het maar twee weken uit is geweest met Gelina. Terwijl Danique zegt dat ze dik anderhalve maand met elkaar hebben gedate. Hm, dit krijgt sowieso een staartje.

Danique vertelde dit hele verhaal aan Gelina, bij de ontmoeting tussen de deelnemers en de verleidsters. Gelina zei dat ze het allemaal niet geloofde, maar in de scène die erop volgde zagen we haar toch snotteren. Wel een beetje sneu.

De bezette dames ontmoeten de vrijgezelle verleidsters

Over de ontmoeting tussen de deelnemende vrouwen en de verleidsters gesproken: Rowena trok dat allemaal niet zo goed. ’Je hebt ‘m in je zak? In je punani bitch. Als je ‘m krijgt mag je ‘m houden’, beet ze Charissa toe. Die overigens een kloon lijkt van Rowena, maar dat terzijde.

Ruud probeerde ook van zich af te bijten. ’Ik was niet van plan om op te scheppen, maar ik heb een piemel, daar kunnen zeven kraaien op zitten.’

Temptation Island VIPS aflevering 3 wordt nóg beter, we weten het zeker

Kortom, het is nog niet écht mis gegaan, maar geloof ons, het is een kwestie van tijd. Het overspel hangt in de lucht. Vergeef ons, dat we daar naar smachten. Want hoewel we enerzijds hopen dat de relaties het overleven, willen we anderzijds niets liever zien dan mensen die de fout in gaan. Maar dat laatste gaat goedkomen. We weten het zeker.

Beautify’s Yasmine en Gina keken de aflevering samen met gast Sharief en dit is hun reactie:

Alles over Temptation Island in je inbox? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief
Ps. Sla [email protected] in je adresboek op, anders mis je ons misschien.

Reageer op artikel:
Temptation Island VIPS aflevering 2 gemist? Dit is wat er gebeurde
Sluiten