Yasmine Esser
Yasmine Esser Nieuws 14 juni 2018

Temptation Island VIPS aflevering 3 gemist? Het gaat heftig worden

De eerste aflevering van Temptation Island VIPS begon rustig. De tweede aflevering bouwde de spanning alvast op en na de derde aflevering weten we het zeker: het gaat helemaal mis dit seizoen.

Temptation Island VIPS aflevering 3: dit is wat je hebt gemist

Heb je Temptation Island VIPS aflevering 3 gemist? Heb je nog geen tijd gehad om het te kijken? Of heb je geen account op Videoland, maar wil je wel op de hoogte blijven? Geen paniek, wij vertellen je wat er is gebeurd.

Om vast met de deur in huis te vallen. De eerste vuurpijl ging de lucht in. De vuurpijl is een nieuw concept en het houdt in dat er een vuurpijl de lucht in gaat als iemand over de schreef gaat. De andere groep Temptation gangers ziet dat en wordt natuurlijk he-le-maal gek. Want je weet nooit of jouw vent of vriendin de fout in is gegaan. En ook niet wát er dan precies is voorgevallen.

Verder ging Niels huilen en zien we dat het kampvuur volgende week meteen héél heftig wordt. Smullen.

De koppels en de verleiders gaan op date

De aflevering begon ermee dat de koppels op date gingen met een vrijgezel. Ruud en Danique gingen samen op pad en hadden de grootste lol in een grot. En naderhand gingen ze samen in een hangmat liggen. Of waren het toch twee hangmatten?

Rowena en Karim gingen een vegan diner eten. Rowena vond het super attent van Karim dat hij ook geen dierlijke producten ging eten, maar eerlijk gezegd liet ze de arme jongen ook niet echt een keuze.

Gelina koos Vinz. Ze had het de hele date lang over Stefano, maar verder had ze er reuze veel zin in. Stefano was op zijn beurt met Tessa een intieme yogasessie aan het doen. Tussendoor zie je een filmpje van Stefano en Gelina thuis op de bank waarin ze vertellen over hun ingedutte seksleven. Heel sneu. En ook een beetje ongemakkelijk.

Donny koos Merel, die haar stem kwijt was. Amijé ging voor Jay, iemand waarmee ze lekker zichzelf kon zijn. Hier gebeurde allemaal vrij weinig, maar vermakelijk was het wel.

Niels zocht bewust de verleiding weer op en ging met Fabiola op date. Zij presenteert zich nog steeds als onschuldig meisje, maar wij verdenken haar ervan diep van binnen een stoeipoes te zijn.

Dat denken we ook omdat ze na de date, terug in het resort, haar billen aan Niels liet zien. Ze zaten samen op de bank en zij ging op handen en knieën, met haar billen naar hem toe zitten. Terwijl ze een kort rokje aan had. En daaronder alleen een string.

Niels’ vriendin Rosanna was op stap met Joel. Maar daar gebeurde niets noemenswaardigs.

De eerste vuurpijl van Temptation Island VIPS ging af

Na alle dates besloot verleidster Charissa haar slag te slaan bij Ruud. De Rowena kloon besloot tegen hem aan te gaan schuren en Ruud zag dat op zich wel zitten. Maar besloot uiteindelijk toch een stapje opzij te doen.

Ruud daarna tegen de andere mannen: ’Ik had net wel even last van m’n dop, toen ze geil ging doen. Toen voelde ik het wel kriebelen. Ik denk: Ik wil haar echt neuken.’

Charissa ging echter nóg een stapje verder en achtervolgde Ruud naar zijn kamer. ’Ik wil inderdaad weten waar je nou verblijft,’ riep ze. Maar ze bedoelde: ik ga zorgen dat er een vuurpijl afgaat, want er mag wat actie in de taxi komen.

Mee naar de kamer was namelijk een no go voor Rowena. Dus daar gingen ze, de vuurpijlen schoten de lucht in.

Bij de vrouwen – die het vuurwerk zagen en wisten dat een man een foutje had gemaakt – bleek de heftige paniek echter uit. Alleen Gelina maakte zich zorgen. Misschien toch om dat Stefano’s ex ook op het Mexicaanse strand te vinden is.

In de volgende scène zagen we Niels ineens in tranen. Hij blijkt het toch nog wel erg moeilijk te hebben met Rosanna’s misstap, die ze de vorige keer begin tijdens Temptation Island. En de arma man weet niet wat hem nog te wachten staat, namelijk dat Alex dit seizoen ook nog op de proppen komt.

Temptation Island VIPS aflevering 4 wordt héftig

Een ding weten we wel en dat is dat de volgende aflevering fantastisch wordt. Er is namelijk een eerste kampvuur. En in de flash forward zien we dat Rowena zegt: ’Dit zijn woorden dat het gewoon klaar is’. Ook Rosanna zegt na te denken of ze nog wel verder wil gaan met haar relatie. We zien haar vervolgens woedend door de villa lopen.

We wachten vol spanning af…

Beautify’s Yasmine en Gina keken de aflevering. Dit is hun reactie:

Temptation nieuws in je inbox? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief
Ps. Sla [email protected] in je adresboek op, anders mis je ons misschien.

Reageer op artikel:
Temptation Island VIPS aflevering 3 gemist? Het gaat heftig worden
Sluiten