Renée
Renée | LinkedIn Life 11 jul 2019

Temptation Island VIPS is AAN! Er worden nu al verleiders naar huis gestuurd

Heerlijk, Temptation Island VIPS aflevering 3 staat nu op Videoland. De Beautify redactie zat natuurlijk meteen klaar om te kijken. We weten al dat Djamiah poedelnaakt bij iemand op bed beland. Hoog tijd om je bij te praten.

Nu de single dates op het programma staan worden de kandidaten voor het eerst echt onderworpen aan de verleiding. Dat kan maar één ding betekenen: problemen.

Temptation Island VIPS aflevering 3

Temptation Island VIPS aflevering 3 begint nog rustig. Fabrizio probeerde Quentin op de tweede avond te behoeden van fouten, maar op een gegeven moment heeft hij de hoop opgegeven. Shané zet ondertussen alles op alles om hem voor zich te winnen.

De tablet gaat voor het eerst af

Slecht nieuws voor de dames in villa Spice, want de tablet gaat voor het eerst af. Het lijkt Ex On The Beach wel, maar dit keer betekent het dat er slecht beelden zijn. Pommeline en Channah kiezen ervoor om de beelden te bekijken.

De beelden zijn voor Channah en slecht nieuws, want ze ziet Quentin met Shané in die plastic schommel. Ze flipt nog niet, maar heb geduld. Ze heeft nog niet gezien dat hij zes uur onder de douche stond met zijn favoriete verleidster.

De één-op-één dates

Het is nu aan de koppels om hun ultieme verleider uit te kiezen voor de singles dates. Shirley kiest voor verleider Daan, terwijl haar vriend Damian de knappe Lie meeneemt. Yasmin heeft de beste klik met hottie Jonah, Thomas daarentegen wil op date met brunette Danielle.

Quentin kiest uiteraard voor de verleidelijke Shané en Channah vraagt de mooie Joris mee op date. Tot slot hebben we natuurlijk Fabrizio en Pommeline. Zij wil met de supergrappige Mitch op stap, hij met Julia omdat ze meer levenservaring heeft.

Er gebeurt nog niet echt iets spannends tijdens de dates, maar vergeet niet dat we nog maar op dag drie zitten. Je krijgt wel enorme flashbacks bij de date van Damian en Lie. Ze doen een ‘sensuele dans’ die Fabrizio zich maar al te goed voor de geest kan halen. Het lijkt namelijk precies op de date die hij jaren geleden met Daniëlle had. Shirley gaat hoe dan ook flippen bij het kampvuur.

Er worden verleid(st)ers weggestuurd

Waaaaaaat gebeurt hier? Yolanthe en Kaj betreden de villa’s en vertellen de kandidaten dat er acht cocktails zijn. Die moeten ze uitdelen aan hun favoriete verleiders en verleidsters. Slecht nieuws voor de personen zónder cocktail, want ze moeten per direct de villa verlaten. Nooooo.

Mitch gaat bij Shirley slapen, Djamiah bij Thomas

De mannen moeten een showtje opvoeren en er staat een belangrijke prijs op het spel: de winnaar mag bij één van de meiden slapen. Mitch wint en kiest ondanks zijn gezellige date met Pommeline voor Shirley. Iets met een tactische keuze.

In Ban Suriya wint Djamiah de award (snappen we) en ze kiest ervoor om de nacht bij Thomas door te brengen. Aiiii. Het gaat er zo wild aan toe dat Thomas al met stijve lichaamsdelen rondloopt en de grens niet meer kan trekken. Fabrizio heeft het helemaal gehad met hem. “Ik snap dat je je temptation gaat zoeken, maar jij zoekt gewoon problemen.”

Thomas gaat de mist in

Thomas kan ondertussen niet wachten om Djamiah mee naar bed te nemen. Hij daagt haar uit om haar kleding uit te trekken en dat hoef je haar echt geen twee keer te vertellen. Yasmin gaat janken bij het eerste kampvuur, arme meid.

Tot volgende week. 🔥

Meer Temptation Island VIPS:

Reageer op artikel:
Temptation Island VIPS is AAN! Er worden nu al verleiders naar huis gestuurd
Sluiten